Bsra_95 @Berivan3547 Evet oluyomuş ama 10gğn sonra olması pek alakasız geldi agır bişey kaldırdım mı onu da bilmiyorum canım bir hafta iş yapmıcam artık olmazsa kontrole gidesiye kadar
Berivanbalaban Bsra_95 valla sen bilirsin canım ama yınede gıtmende fayda var dıye dusunuyorum ben 🙃☺️
Tazeanne0134 Bsra_95 kuzum ne kadarlık hamişsin bilmiyorum 6-7-8 de kahverengi leke olabilirmiş bende yaşadım 6.7. Haftamda ama için rahat etmesi için git
Berivanbalaban murdumaski ben de guvenıyorum ama insan dedigin gibi etkılenıyo adamlar hamlelik nazımızı cok cekecek gibi duruyo 😂😂
Berivanbalaban Bsra_95 valla bılemıcem canım agrıların olursa gıdersın zaten bol bol dua et allah onu korur gercı 😍😍😍
Berivanbalaban Bsra_95 valla benım esım bana su şisesi tasımama. Bile izin vermiyo zaten 3.5 kg sınırım var sende dikkat et canım 🌺🌺🌺
Bsra_95 Tazeanne0134 ayyyy içim rahatladı suan 6haftalık hamileyim ama olabiliyorsa tamam içime su serpildi suan :)
murdumaski Tazeanne0134 bebeğim 1 yaşına gelene kadar düşünmüyorum ya , 1 yaşankadar emzırmeyı dusunuyorum belkı unuturum bu surede 🤩
Tazeanne0134 murdumaski Allah gönlüne göre versin canım bende inşallah öyle düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
Berivanbalaban murdumaski seytan durtuyo insanı valla esimin zoruyla biraktı bazen canım o kadar istiyokı aglıyorum ya 🙄
Bsra_95 Berivanbalaban allahıma cok şükür normalde benim eşim de öyle ama işi gereği her zaman evde olamadığı için her zaman onu bekleyemem temizliği falan tek başıma yapmak zorunda kalıyorum o yüzden canım
Berivanbalaban Tazeanne0134 bimki tasıtmıyo gecen gun suyu odaya goturecem balkonda cıcek sulayacak yop gibi yuvarlada getır fıyo bende oyle yapıyorum 😂😂😂
Tazeanne0134 Berivanbalaban 😂😂😂 sen öyle diyorsun yerleşme kanaması olduğu zaman çay koydurtmadı servis yaptırmadı bulaşık yıkatmadı kendi yıkadı kuzenleri falan varken
Aslicrn murdumaski ya canim allah kolaylik versin cok uzuldum ama cok sukue diger evladin seninle. Bende 3 tane kaybettim bilirim cok zor bende hergun igne vuruluyorm gobegimden
murdumaski Aslicrn yaaa başın sağolsun senin sebebi var mı peki neden oluyormuş canım ? Hangi ilaç kullanıyosın ?