murdumaski Bsra_95 ay dur bişey demedim şans dıyorum bak yine ya da kader diyelim 😂 bence ikiz ama bence işte 😂 sat ne zaman ? Ordan yola cıkalım sat ve döngü süresi ?
Bsra_95 murdumaski bana bunu anlatmalısın cünkğ böyle şeyler yüzünden normal doğumdan korkar oldum yavrum
murdumaski Bsra_95 ha epizyoyu mu dıyosun o kesme işlemi işte o sen şimdi kaç haftalıksın ? Yavaş yavaş ilerleyelim o zaman hiç korkma
murdumaski Bsra_95 sat son adet tarihi , döngü süresi kaç günde bır adet oluşun mesela örnek sat 1 haziran döngü süresi 28 gün gibi
murdumaski Bsra_95 ben bu ara sersem gibiyim ya aklım gidip geliyo b12 baya eksikmiş bi baktırayım dedim 🤦🏻♀️
Bsra_95 Son adet tarihim 15mayıs normalde 24gğnde 1olurum ama son adet tarihinde 3gün gördüm ve gecikmeli gördğm biraz karışıktı yani
murdumaski Bsra_95 kullanamıyorum ya hocalarımlada konuştum bulantı yapıyo normalde hıc bulantım olmuyo ılac ıcınce yapıyo , ara verdi dedim hocam . Bu ara ıcmıcem ben
Bsra_95 murdumaski bide eşim geçen hafta gittiğimiz kontrolde bi kesenin içinde iki tane nokta görmüş
murdumaski Bsra_95 ikize benziyo ya o tarihlere göre , inşallah hayırlısı neyse hakkında o olur kuzum
murdumaski Bsra_95 bırı bebek biri yolk olabılır , sen ikizlik için biraz bekle . Ben neler yasadım ah şkizleri öğrenene kadar ah . Bu süreç biraz sıkıcı . Kontrolun ne zamandı onu bekle hıc düşünmeden hiç hemde ben dusune dusune bı bebehımı kaybettım işte
murdumaski Bsra_95 doktordan doktora değişiyo benim doktorum tam bir pislikti allaha havale ediyorum. Sen hiç düşünmeeeeee beni dinle kontrolunu bekle sadece dusunmeden