Dün özele rutin kontrole gittim (36+4) doktor bebeğin geçen haftaki kontrolden bu kontrole çok az kilo aldığını söyledi nst normaldi ama Doğumu başlatmamız gerek dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü üstüne bide ilk alttan muayenemi yaptı (bu arada korkmayın ve sadece kasmayın ilkte kastım canım yandı doktor rahimi serbest bırak dedi kendimi saldım ve acımadı zaten yarım dk bile sürmedi) 2 cm açıklık var bile dedi korktum eşimle istişare yapacağım dedim ve hastaneden ayrıldım her neyse konuşa konuşa eve geldik doktor en geç gece 12 de gel dedi diye bide acile gidelim dedik tabi ben eve geldiğimde kahve lekelerle karşılaştım gittik hemen acile durumu anlatmadım sadece lekelendim dedim orda da alttan baktılar 2-3 cm doğum başlamış dedi beni doğumhaneye aldılar 7 gibiydi ne sancı ne ilerleyen açıklık oldu düzenli marlere aldılar normaldi sancı falan çıkmadı sabah tekrar baktılar alttan o 2-3 cm açıklıkta gitmiş servise indim ben iyiyim dedim doktorla görüştüm son 1 nst çekelim normalse eve gidebilirsin dedi şuan evimdeyim Allah’ıma bin şükür. 3 seçenek sundu ağrı, su, bebek hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi tamam dedim. Hiç doğuracakmış gibi hissetmiyorum kızlar ne olacak böyle😔 Böyle bir şeyle karşılaşıp bana yardımcı olabilecek biri vardır belki diye yazmak istedim😔 Allah razı olsun şimdiden❤️