melikeyakisikli kızlaar melin nas mı yoksa melinay mı yardımcı olur musunuz ismim melike uyumlu iki ismi düşündüm ama 🦋
BaharSefvan melikeyakisikli melinay belinay gibi olmuş canm. Melin nas da kulağa hoş gelmiyor bence illa isminle uyumlu mu olcak🤷🏻♀️
Mrnz melikeyakisikli 37+4 haftaşık hamileyim bizde karasızız melina yada derin arasında bence malinay diyorum ve kalbinden en çok hangisi geçiyorsa o olsun
melikeyakisikli BaharSefvan ya hem ismimle uyumlu olduğu için hemde eşimle biraz inatlaştığım için 😂😂🙈
BaharSefvan melikeyakisikli bence inatlaşma kuzm hoş değil yani iki isim de😁 niye inatlaşıyosun ki ortak karar vermeniz gerekiyo çocuk sizin sonuçta
melikeyakisikli BaharSefvan eşim çok saçma sapan eski isimler seçiyor hemde nişanlıyken bana söz vermişti erkek olursa ben kız olursa sen koy diye şimdide kız olucağını duydu illa ben koyucam diyor bende sen koyarsan sonu mahkemede biter dedim hergün uğraşıyoruz 😂😂😂😂🙈
BaharSefvan melikeyakisikli allah korusun böyle konular şakaya gelmez canım otuurp konuşun beraber ortak karar verin. Benm eşim de hep eski isim sundu sonra beraber kararlaştrdık Zeynep Meva olcak 😊🤗 zeynep ondan meva benden😁
melikeyakisikli Mrnz canım ikisi arasında kaldım küçük kardeşim var 5 yaşında ona kura çektircem son çare 🥰
melikeyakisikli Turkolog nas yardımcı, yardım eden (allaha kulluk eden) anlamını taşıyor ayrıca kuranı kerimde bir sure ismi olduğu için nas
melikeyakisikli Turkolog yok canım anlamı güzel hemde değişik olduğu içinde hoş geldi o yüzden bide en sevdiğim öğrencimin adıydı ordan hep aklımdaydı 🥰