Bilgemustafa16 Evet doktorum zaten en baştan sezeyan demişti bu gün kontrolümde normal yapamicagımı kesin söyledi hafta sonu sezeryana alınıcam çok stres heyecan korku hepsi var😊😊😊
Merve2332 Bilgemustafa16 banada normal mi sezaryen mi istersin dedi bende sezaryen dedim spinal ile sezaryen çok mantıklı geliyor, Allah kurtarsın ameliyat yerine iyi bak hiç sıkıntın olmaz
Ftmrt Bilgemustafa16 şimdiden hayırlı olsun sağ sağlim bebişini kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Ben de 29 gün önce spinal sc oldum seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende hissetmiştim hatta gece hiç uyuyamamıştım 😂 stres yapma hiç iyi düşün iyi geçsin herşeyin bebeğini kucağına aldı mı herşey uçup gidiyor İnan bana çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻😘
Ftmrt Bilgemustafa16 spinal çok güzeldi öncesi de sonrası da karnımdan çıkarır çıkarmaz yanağıma koydular öptüm mis gibi ama tabi tercih meselesi sen nasıl rahat olacaksan öyle olsun 😘
sahanem Bilgemustafa16 allah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayo nasip eder insallah canim darsi o gunleri bekliyenlere insallah
sahanem Bilgemustafa16 ben o anlari dusunup simdiden heycanlaniyorum seni düşünemiyorum bi okadarda korkuyorum 😔
Bilgemustafa16 Ftmrt ben o kadar cesaretli değilim canım hatta beni daha odada bayıltıp götürün dedim canım tabi o anı yaşamak isterim ama yapamam
Ftmrt Bilgemustafa16 hayırlısıyla al kucağına bebişini gerisi önemli değil canım ama sonrası çok zormuş gaz sancımızdan 4 saattir susmuyor bizim sıpa şaştık kaldık 😂😂