Elif_sahra60 Kızlar çok halsizim grip oldum ne yapmam lazım ilaç almak istemiyorum dün akşam başladı bugun biraz arttı henüz 8+6 hamileyim bebegim zarar görürmü
Sunay10 Elif_sahra60 ah bende pazartesi gününden beri çok fena burun akıntısı halsizlik Boğaz şişliği ıhlamur içiyorum ama geçmiyor havalar sıcak evin içine kapandım resmen
GulsahMulayim Elif_sahra60 günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin canım. Ama çok büyük bardak da içme. Bende ilk Hamile kaldığım zamanlarda grip oldum da ıhlamur limon, limonlu çay ile geçirdim hiç ilaç almadım kullanmadım.
eslemalt123 ben oldum ama nasıl oldum çok kötü 1 hafta yatakdaydim ağrılarım çok oldu parol aldim ama çok aşırı agrım olunca aldim birde hep limonlu çay içtim ancak geldim kendime
eslemalt123 başıma vuruyordum sanki ağrı gidecekmiş gibi beni ayağa kaldıran limonlu çay oldu dene istersen cnm Allah tez zamanda şifa versin rabbim
Elif_sahra60 eslemalt123 sağol canım teşekkür ederim yaz ayında nerden çıktı anlamıyorum hemen evham yapıyorum bebeğime bişey olurmu diye çok sagol