Kdrykenan Kızlar bebeğime nasıl kilo aldırabilirim aslında düzenli olarak haşlanmış yumurta tahin pekmez kaşar soda muz ceviz bol meyve yiyorum ama haftalık orana bakarsak az alıyor bebeğim kilo sanki 🤷♀️
SemaAsya Kdrykenan Bence bunları yapıyorsanız başka bir şey yapmayın. Çünkü bazı şeyler genetik. Solunuza yatın uyurken ya da dinlenirken. Bebek iyi beslenir o zaman. Yemenin ucu kaçınca da şeker yükseliyor öyle daha kötü. Kiloya takılmayın.
Cansu_6167 Kdrykenan benim doktorum et yumurta süt peynir yani içinde protein olan şeyler bebeğe kilo aldırır demisti.
MelekAnnesi52 Kdrykenan canım 36 haftalığım benim bebeğim de 3200 kilo 😄 10-15 günde 600-700 civarı kilo alıyor özellikle bişey yapamıyorum havalar sicak dondurma karpuz soğuk meyveler evde yaptığım yemekleri yiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum 😄
Kdrykenan SemaAsya 34.haftayız 31 Temmuz’a sezeryan gümü aldık ama erken Doğum riskim de var her ihtimale karşı o yüzden kilosu yerin sen olsun istiyorum CANIM ne olur olmaz diye
Kdrykenan Fatma_karaca 34.haftayız 31 Temmuz’a sezeryan gümü aldık ama erken Doğum riskim de var her ihtimale karşı o yüzden kilosu yerin sen olsun istiyorum CANIM ne olur olmaz diye
Hem25 Yumurta , Kuruyemis, ıspanak,mercimek,tahıllar , meyve sebzeler,süt ürünleri, et ve et ürünleri bebege kilo aldıran seyler
uzunkirpik1728 MelekAnnesi52 yaa maşaAllah tombikmiş sizinki ben 38 haftalığım 2900 demişti zayıf o zaman benimki
MelekAnnesi52 uzunkirpik1728 canım gelişimi iyiyse hiç takılma 😆 sağlıklı olsun da sen doğunca iyice beslersin 🤗 anne karnında senin elinde değil ki😊
Kdrykenan Merve2332 doktor dedi CANIM 10 Ağustos da normal Doğum günü doluyor 10 gün önceden alacak son ana bırakmak istemedi 🤷♀️