Tugceee123 Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason yaptırıcaz ama fiyat ve detay olarak en iyisini seçmek istiyoruz ama ücret çok yüksek olursa karşılayamayabilirim nereler de yaptırdınız Avrupa yakası İstanbul’da lütfen bana bilgi telefon numarası verir MSNiz
Emeeelll Tugceee123 canım aynı dert bende de vardı 21. Haftaya girdim iki haftadır randevu almaya çalışıyorum. Ben bu sabah Baltalimanı devlet hastanesinin Levent polikliniğine gittim yarına gün aldım. Uzman Dr. yapıyor rapor da veriyor eğer istersen oradaki kadın doğuma istersen de kendi doktoruna gösterebilirsin. Eğer burda da randevu bulamasaydım Cerrahpaşa da Prof Ali beye gidecektim ( bana baya uzak diye gitmedim son çare gidecektim)
Tugceee123 Nergis34 peki randevu alıp direk gidiyor muyuz özel değil mi bu hastane de çok bilgim yok kusura bakma ondan soruyorm online randevu nasıl alıyoruz hangi bölüm için
Nergis34 Tugceee123 sgk ama prf bakıyo yani dewletten özele çevrilmiş ama uygun fiyatları biz 150 t ödedik peritanoloji baktı hemde 1 satt boyunca inceledi
Slinn Emeeelll randevu için aradığınızda direkt olarak detaylı ultrason randevusu mu istiyorum dediniz? Benimde randevu almam lazım ama bilmiyorum 182 den mi aldınız
Nergis34 Tugceee123 aksarayda canim ewt randewu alman yeterli gidince doktor soruyo zaten bide alirsan egee randewu ali beani iste ozellikle prf aynı zmnda
Nergis34 Slinn yok canim doktor soruyo zaten ne icin geldiniz falan die detaylı yada ayrıntılı her neyse soylersnz
Emeeelll Slinn dün aradım sabah sekizde gelin kadın doğuma randevu alın doktor sizi yönlendirir dediler gittim erkenden sıra aldım hemen doktor yönlendirdi yarına da randevu verdi. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim 🤣🤣. Yarın bi gireyim detaylıya memnun kalırsam yazarım
Slinn Nergis34 ben girdim şimdi cerrahpaşanın online randevu sayfasına ali benian için ama 4 temmuza kadar gidiyo takvim sadece ve o güne kadar da dolu🤦🏼♀️Bide boş bulduğum an hemen alıcam randevuya gittiğim zaman detaylı ultrasona geldim diyince bakar değil mi başka bi zamana ertelemez
Nergis34 Slinn ewt canim aynen yok ertelemez bakar ama randewu almak cok zor ordan inşallah alabilirsn
Miirayy Tugceee123 doç Dr Aytül Çorbacıoğlu Mecidiyekoy arayıp randevu alabilirsiniz kendisi perinatolog yaklaşık 45 dk inceliyor bebeği çok güzel resimlerde veriyor ve sizi bilgilendiriyor tavsiye ederim :)
Melllyy Tugceee123 bende Cerrahpaşa Ali benan dan randevu aldım haftaya gidicem. Akşam saat 8de yenileniyor randevu sistemi internette.
Miirayy Melllyy ben anlasmali olduğu bir hastanede girdim ultrasona baya yoğundu hatta küçükköy özel Bilge hastanesi orada 400 TL ödedim . Kendi muaynanesi mecidiyekoyde orda tahminimce biraz daha fazladır diye düşünüyorum :)