Geçen hafta aynı gün ebebek, civilim ve markafarma sitelerinden alışveriş yaptım. Ebebek ve civilim ertesi gün kargoya verdiler ve elime ulaşalı günler oldu. Ancak bazı ürünler 3 kuruş diğer firmalardan daha uygun diye tercih ettiğim markafarma.com sitesi günlerdir siparişirimi kargoya veremedi. Ödemeyi havale ile yapıp cep numaralarına dekontumu yollayıp üstüne 3-4 kez arayıp bilgi vermeme rağmen günlerce siparişim onaylanmadı. Sonunda onayladılar ve kargomun ertesi gün yola çımacağını söylediler. Üstüne 4 gün daha geçti bugün de aramış ellerinde sipariş verdiğim bir ürünün olmadığını 3 gün içinde o ürünün ücretinin hesabıma iade olacağını bildirdiler. Karnım burnumda tek başıma ev topluyorum taşınıcam ve bu gidişle siparişlerim eski adresime gelecek yeter artık gönderiyorsanız gönderin dedim. Kargom çıktı mı diye 3 kez atamıştım hepsinde yarın kargoya verilir ertesi gün elinizde olur demişlerdi, bugün yine aynı cevabı verdiler. 😡😡😡 cinnet geçiricem sinirden… şikayetvar da aslında bir sürü benim gibi madur insan varmış fakat şimdi okudum yorumları. Az önce tekrar aradım size itimatım kalmadı siparişimi iptal edin ücretimi iade edin dedim, hiç de profesyonel olmayan telefondaki kız söz verdi yarın öğleye kadar kargoya verecek ve takip numaramı bana gönderecekmiş. Öğlen kargoya vermemiş olursanız ücretimi iade edin dedim kapattım. Sinirden nefesim kesildi 😡 3 kuruş fazla ödeyin bilindik sitelerden alın.