esraric Gagacim anladımm açıklamalarını okudum piyasa spf50 yazanlardan çok daha iyi olduğu onların yalan olduğu yazıyordu ☺️ Denemek için küçük şişesi de var 40 ml ne kadar yeterli olur fikrim yok ama alayım diyorum ☺️
Gagacim esraric zaten yoğun yağ kıvamında olduğu için çok az sürmen yeterli oluyor küçük şişe günde 1 defa sürersen minimum 3 ay gider diye düşünüyorum
MrsG Bilge28 kesinlikle ziyan etmeyin ve kullanın. Sürerken önce avcunuzun içinde kremi yayın ondan sonra hızlıca yüzünüze sürün. Acele etmezseniz koyulaşıyor o yüzden hızlı sürmeniz lazım..
Bilge28 MrsG dediğiniz gibi yaptım gercekten daha kolay sürülüyor. Ama sadece yüzüme sürüyorum vücuduma sürmek cok zor. Oğlumun sebamed 50 spf sini sürüyorum vücudumada. solante kadar hamilelere uygunmudur bilmiyorum ama en azından masumdur diye düsünüyorum cocuklar icin sonucta
Elifikraveannesi Mutluana solanteyi bende kullanıyorum cok memnunum hemen kuruyor. Bazı kremler yaglı bırakıyor ve parlıyor.
MuM Merhabalar, benim doktorum solenta pregna serısını önerdi. Suya dayanıklı değil, denize girince gidiyor böyle olunca eczacım pharmaceris önerdi onu aldım. Denizde vs pharmaceris diğer günler solenta kullanıyorum
esradzyl Pink09 dermokozmetika.com dan aldım ben çok uygundu site de gayet güvenilirdi kapıda ödemesi de vardı 2 günde elime ulaştı. Eczaneler hem pahalı hem de bulmak sıkıntı oluyor her eczane satmıyor çünkü
Elwing6 28.haftamdayim solente kullaniyordum pregna olanini almadim olani kullandim simdi2 ay kala almayaada gerek duymuyorum :) zaten yuzume kullaniyorum bir tek.. banada meladey onermisti...bu kadar takilmamak lazim :)
sdkaturhan inciadencogay bende ondan aldım canım gerçekten biraz beyazlık kalıyo 😂 esmerlere göre pek değil bide seninde öyle mi benim ki bozuk mu çıktı kokusu sanki maya gibi 😂
Hem25 Sunay10 ben internetten alıyorum ama eczanede muhtemelen vardır . Ebata görre 95ede var , 165ede