Gamzeciks Merhaba. Sona doğru yaklaştık artık. Egzersiz yapıyor musunuz evde squat yürüyüş pilates vs.
Bhrkls Gamzeciks bugün 38 olduk. Bir haftadır pilates topunun üzerinde zıplıyorum günde 7 tane de hurma yiyorum. Aşırı sıcak yürüyüş yapamıyorum ya😕
Girlmomgirl Gamzeciks 37+1 olduk nst de hafif sancımda çıktı plates topunda hareket squat bide hurma takviyesi yapıyorum ama hala bir belirti yok👀 insan sıcaklardan biranönce gelsin istiyor
Bhrkls Gamzeciks bebek kanala iniyormuş öyle duymuştum 😂 üzerinde sağ sol hareketler yapıyorum pelvik kaslarım güçlensin diye.
uduygudmrhn Girlmomgirl bebek nasıl peki dönmüşmü ? Birde alttan muayene ettimi doktor? 37 yim ben mesela bebek doğum pozisyonuna girmiş ve alttan muayene de etti yumuşamış baya dedi. Şimdi egzersiz yapmaya korkuyorum
Pregnantmom Aysetugra o diz agrisi bende de oldu aşirı kiloda almadim ama bunye alisik degil kiloya heralde zaten harekete gerek yok bizimki gelmeye dünden razi 1 haftadi biz durdurmaya calisiyoruz hamilelik boyunca duzenli yuruyus yaptim sadece 😊
burcumusalli Ben de 37yim kızlar sağ tarafınıza çok yatmayın , bebek sağa sırtını dönerse normal Doğum zorlaşıyormuş , benimki dönmüş doktorum da sola yat hep dedi 😀
LINDAMAY burcumusalli benim kızın kafası kaburgalara doğru yukarıda ayakları da kasıklarımda ama sürekli sol tarafıma topaçlanıp duruyor. Bazen öyle topaç oluyo ki canımı acıtıyo…
LINDAMAY Gamzeciks ben 30 haftalığım ve tek başıma eşya toplayıp koliliyorum ve yeni ev için sürekli yapı marketlerinde ayak şişiriyorum. Erken doğurucam diye ödüm kopuyo 😞