defne55 Tos yok canım benim hastanemde öyle özel hastane ama yinede çıktısı siyah beyaz oluyor bu sefer gittiğim de soracagim isteğe özel mi renkli açıyorsunuz diye sinir oldum iyice 😂
Frida-kahlo Tos o eski modeldir onların ölçümleri bile sorunlu. Şunanda özel hastaneler ve özel muayenehanelerin çoğundan ultrason renkli hatta 4 boyutlu. Çıktı aldıkları yazıcılarda renkli. Ve görüntüleri de size e-mail olarak atıyorlar.
Tuaa15 Tos benim de vermiyordu canım 33 haftalığım bugün ilk defa ben demeden kendi verdi kaşı gözü belli olmuş artık böyle bakarız dedi hatta resim verdi yüzünü 🤗
GulsahMulayim LINDAMAY Hahaah al benden de o kadar 😂 renkli veriyor doktorumuz ama, her kontrolde oğlumun poposuna bakıp bakıp geliyoruz 😂 daha yüzünü göremedik, yüz görümlülüğü istiyor herhalde 😂 her kontrole gittiğimde inşAllah bu kez görürüz diye gidiyorum 😂
Mihrbnnn Zeyneppenyez aaa sizde mi Gurkan beye gidiyorsunuz 😊 ondan iyi başka bi doktor daha tanımam gerçekten Mükemmel birisi ❣️
Zeyneppenyez Mihrbnnn evet baya detaylı bakiyo cidden ben renkliye ona gidiyorum normalde doktorum farklı iki doktora birden gidiyorum duruma göre 😃
DeryaKuzusu Mihrbnnn resimlerin direk tele aktarılması siizn özel isteğiniz mi? Nasıl oluyor peki doktora ne demeliyiz bunun için
Mihrbnnn DeryaKuzusu hayır çıktı vermiyor direk telefona aktarıyor bilmiyorum bizim ultrason 4 boyutlu hello mom diye bi uygulama yükletti bize ordan direk atıyor doktorumuz ☺️
espalp Tos benim doktorumun renkli. Önce siyah beyaz bakıyoruz sonra güzel bi poz yakalamak için renkliyi açıyor başlığı değiştiriyor. Hem siyah beyaz hem renkli çıktı veriyor. Ayrıntılı değil ama yine de üç boyutlu ve renkli oluyor. Bu yüzden ayrıntılıda görünce çok şaşırmadık biz
Meltem1234 Tos genelde soylemiyorlar bende sorunca soylemıstı ve ondan sonra kendim istedikçe renkli gösterdi bence bir sorun
PembeKoala Tos benim doktorumda her kontrolde hem siyah beyaz hemde renkli 4 boyutlu gösteriyor makinası baya iyi doktorunda ki veya hastanede ki makinaya bağlı