Tos Renkli ultrasonda bebek cok guzel gorunuyomus hanimlar ama benim doktorumun siyah beyaz istanbulda renkli ultrasonla muayne olan varmi
Elifdikel Tos bende özele gidiyorum ultrosanda renkli görünüyor ama yazıcıdan çıktisi siyah beyaz bazen flash bellek veriyorum ona renklileri aktarıyor doktorum
ozgeustun Tos bu hafta özeldeki başka dr a gittim ve cihazı çok farklıydı bebeğimi ayrıntılı gördüm.. dr dan dr a değişiyor galiba
Meltem1234 Tos genelde soylemiyorlar bende sorunca soylemıstı ve ondan sonra kendim istedikçe renkli gösterdi bence bir sorun
Mihrbnnn Ben her gittiğimde renkli görüyorum bebeğimi 4 boyutlu ultrason ve resimler direk telefonuma aktarılıyor orda da aynı şekilde tenkli olarak geliyor
Tos Mihrbnnn ya ne güzel bizde resim veriyo sadece ama siyah beyaz hep renklide gormek istiyorum sirf bu yuzden doktorumu degistrmek isterim
DeryaKuzusu Mihrbnnn resimlerin direk tele aktarılması siizn özel isteğiniz mi? Nasıl oluyor peki doktora ne demeliyiz bunun için
Mihrbnnn Kovaburcu hastane değil özel muayenehanesi var doktorumun Halkalı meydan avm de Gürkan Agralı mükemmel bi doktor
LINDAMAY Tos siyah beyazı 4 boyutlu açıp renklendiriyorlar. Benim doktorum hep renkli veriyo ama kızım hiç poz vermiyo 😞 şu ana kadar anası gibi ördek dudaklı ve büyük ayaklı olduğunu görebildik o kadar 🤣
GulsahMulayim LINDAMAY Hahaah al benden de o kadar 😂 renkli veriyor doktorumuz ama, her kontrolde oğlumun poposuna bakıp bakıp geliyoruz 😂 daha yüzünü göremedik, yüz görümlülüğü istiyor herhalde 😂 her kontrole gittiğimde inşAllah bu kez görürüz diye gidiyorum 😂
Alarasel Tos olanlr yani değişr bnm ilk baş gittiğim özel hastanedede öyleydi iyi olmuyo yani makinası
defne55 Tos yok canım benim hastanemde öyle özel hastane ama yinede çıktısı siyah beyaz oluyor bu sefer gittiğim de soracagim isteğe özel mi renkli açıyorsunuz diye sinir oldum iyice 😂
Deryayilmazkahraman Tos siyah beyaz gösteriyo gittiğim özel hastane aynı zamanda renkli ultrasonu var çıktısını da yakalarsa güzel pozunu renkli veriyor ❤️ en son gittiğimde eli yüzündeydi miniğimin renkli foto alamamistm 10 temmuz u bekliyorm gerçi şuan 35 haftalık olduk bundan sonra goremiyebilirsin net olarak diyorlar ama sağlıklı olsun yeter nasıl 1 ay sonra gorucm canlı canlı Allah'ın izniyle 😍
lilamom Tos ozellerin cogunda renkli var canim normal olcumler siyah beyaz yapiliyor bebege renkli bakiyoruz renkli fotolari ve videosunu cdye yukleyip veriyor olcumlrn oldugu cekilen fotoyu norml siyah beyaz ultrason fotosu seklinde
Ilknurgoksuckr Tos Bezmialem Dragos da renkli ultrason canım bacak kilo vs ölçümleri siyah beyaz yapıyor ama yüzünü renkli gösteriyor ultrason kağıda renkli 👍🏻