Kovaburcu Serap4558 eğer internette gördüğümse bu tehlikelidir cok korkunc ilac alın ilaç zehirli yem falam vardır koyun heryere
Slinn Serap4558 babamın aldığı sprey gibiydi tabancası vardı heryere püskürtüyodu eminönünden almıştı galiba
Beybilicop Serap4558 sadece sizin ilaçlamanız yetmez apartman komple ilaçlanmalı ayrıca limon kokusu ve sedir agacı yagından nefret ediyor banyo ve mutfakta limonlu cif kullanın ev silme suyuna da sedir agacı yağı koyun kurtuluşu çok zor malesef 😒
Beybilicop Serap4558 hiç zararı olmayan bir böcek nemi ve yaz aylarını seviyor eski evimde ben de çok mücadele etmiştim sadece görüntüsü o kadar iğrenç ki insan tiksiniyor 😒
A_S_K Serap4558 maalesef 😬 Sirkeli suyla her gün evini vileda yap bakalım belki rahatsız olur giderler benim evimde artık yoklaar çok seviniyorum 😁 andım inşallah gelmezler
Beybilicop Kovaburcu yok çok hızlı kaçıyor zaten insanları sevmiyor ahşap kitap dergi onlrı seviyormuş hatta kitap kurdunun bu oldugu söyleniyor 😂oldukça da entellektüeller 😂
Fatmaklc66 Serap4558 ayy o eve giremem ben bitane hamam böcegi girdi evime gecen sene hemen ilaçlattım evi komple heryeri cektim temizledim yavrularsa diye korkumdan cok sukur busene yok evi komple ilaçlat canım yoksa cok fazla yavruluyorlar