Smyye0303 Merhaba hamişlerrr 17 haftalık hamileyim Bugün doktorum verdi bana balık yağı hapı ama eczane üstüne yazmamış dememişte aç mı tokmu diye kullanan varsa bilgi verebilirdi .? Günde 1 kere kullanıyoruz galiba
Ema Smyye0303 aç karna mideni bulandırabilir tok karna içmek daha mantıklı tok karna miden bulanırsa gece uyumadan içebilirsin
Hnfe Smyye0303 ben daha magnezyuma gecmedim.23 haftalk hamileyim.haftaya kontrolde banada yazar galiba cunku bacaklarima kramp giriyo imomda daha mi kotu onun kokusu😝
A_S_K Smyye0303 doktorun nasıl kullanacağını söylemeli sana ben pzartesi cuma haftada 2 kere kullanıyorum tok karınla 1 tane
Smyye0303 A_S_K günde 1 kere dedgini duydum baska bişi demedi magzneyumu suya at iç dedi öyle yanii 🤔
Smyye0303 Hnfe canım bu magnezyum suya karıştırıp içiliyor hap degil karışım bu tadı kötü degil gazoz gibi ama tadı itici degil en son ağzında tatlı bi tat bırakıyor biraz kokusu az tuhaf ama iyi yani merak etme 😀
Julican Smyye0303 canım bende sabah kahvaltı sonrası tok karınla, magnezyum hapı ile birlikte içiyorum.
nilaydincc 35 haftalık hamileyim 20 haftadan beri kullanıyorum doktorum bana saati yok ama kahvaltıdan sonra içersen gün boyu daha zinde tutar seni demişti, günde 1 tane kahvaltıdan sonra alıyorum Gün içinde daha az yorgunluk hissediyorum
Rrraaaiiinnn Smyye0303 doktor veya eczanenin dedigine bakma kendin icindeki perspektif ini oku ve nasil icilecegini ogren. Ben her hapta oyle yapıyorum. Doktorlar veya eczanedekiler yanlis yonlendiriyor. Burdaki kisilerde senden fazla icebilir hata edip ac karnina icebilir sende baskasi ile birlikte bi hata etmemek adina oku derim