Karacaa Merhaba anneler sizce Bimdeki ıslak mendiller mi Şok marketteki islak mendiller mi ve hangi markayi almaliyim kullanan anneler cevaplarınızi bekliyorum.
A_S_K Karacaa biz yıllarca yeğenlerime bimin 3 taneli olanını kullandık. Doğduğu andan itibaren hemde, gayet güzeldi. Bende ondan alacağım en uygunu onlar şokun ki hakkında bilgim yok happy kidsr sorsan onlar daha çok yardımcı olacaklardır☺️
Esramese Karacaa bimden aldm saf sabunlu leş sozde bebek icin alma bebk icinse imjann varsa 1lira fazla ver markettn al
Deletedmom667 Karacaa yenı dogana ıslak mendıl genelde onerılmıyor e bebek te pamuklar var onlardan alabılırsın
Aasibel Karacaa canım ilk doğduğunda 5 ayına kadar uni baby kullandım. Sonra bimin jenny willy bez ve ıslak mendiline geçtim. Gayet memnunum. Ama ilk doğduğunda bence kullanma.birkaç ay sonra başla.
Karacaa A_S_K teşekkürler:) Bebek bezini alacağım zaten islak mendilde kararsızdım kullanan birini bilmek iyi oldu.
Karacaa Morcivert0401 yeni doğan için soruyorum canım ama her zmn kullanmayacağım evde saf su kullanacagim pişik olmaması için. Tam yaz sıcağı doğacak Allahın izniyle^^
Mutluhamis Şokun islak mendili mühendis oğlunda incelendi ce yıldızlar listesinde saf su ve pamuk içeriyor ayrıca kokusuz ben aldım gerçekten öyle
Karacaa Deletedmom667 Herzaman için kullanmayacağım zaten acil durumlar için, yaz sıcağında doğacağı icin saf su kullanmayi düşünüyorum pişik olmaması için
GulsahMulayim Deletedmom667 ben e-bebek’ten Molfix yeni doğan bebek bezi aldım canım, üzerine de hediye ıslak mendil yapıştırmışlar kampanyasıymış, kullanmamalı mıyım doğunca ? Çok kararsız kaldım şuan.
Morcivert0401 Karacaa canım en az 3 ay olana kadar falan kullanma o mendilleri ya Yen'i doğanlar için ıslak pamuk mendil al yada saf su ve pamukla sil sıcakta tahriş olmasın. Onun dışındaysa sokta sleepnın var onu tavsiye ederim BİM'in ıslak mendillerinin içinde alkol oranı fazla çnkü
Esramese Karacaa bebek icin kullanilck bi urun degil yani jeny wilmi ne markasi ben gunlk kullanamya aldm halde begenmedm bebegme komilinn aldm alkolsz parfumsz kampanyadan 5li paket buyuk 19tlye hapy canterden