Selinnnce Umutuzolm_37 hangi kitaplarmis o. Muslumansak eger kitaplara degil kurani kerime inanmamiz gerekiyor cunku;)
Oglumabioluyor60 Nur_Erdm bnce jılet yaptırma hemen cıkıyo hastanede pansıman şu bu en ıyısı agda hemde rahat edersjn
Umutuzolm_37 Oglumabioluyor60 kendiz dogum yapmayacağınıza gore 🤷🏿♀️agda ile dogum bir mi lütfen araştırın hak vereceksiniz
Selinimsi ebrarmom08 epilatör makınanız varsa onla da alabilirsiniz ben her 10 günde bir alıyorum cok kısacık cıkmıs oluyolar en iyi epilatör makınasıyla iş görebiliyorum yavas yavas almaya calısın biraz almaya basladktan sonra alısacaksınız
ebrarmom08 Selinimsi ben kullanıyorum zatende kıl dönmesi yaptı çok kötü kremler vs kullanmama ragmebde gecmiyor suan oraları almaya calstikcada kanıyor ve çok kotu oluyor bide goremedigim icin kaptirma olasiligim cok yuksek.
Mrv60 Aylin2019 ben evde kendim yapıyorum cnm evde büyük aynam var karşısına geçip aynadan bakarak yapıyorum
ikimelekannesi___ Nur_Erdm canim en son bayramda agda yaptim altları tertemiz üstleri de hafif çıkmış ve beni uzun süre daha idare eder bence ağdaya git doğumdan sonra da rahat edersin çünkü jilet çıkmaya başlayınca kasindırıyor ve rahat edebileceğini düşünmüyorum hem bebek bakıp hemde kendi temizliğine durmadan ilgilenebilecegine
Yagmur98 Bende 38 haftaligim daha bugun kendim agda yaptim ben genc kizligimdan beri kendim yapiyorum zaten hic kuafore gitmedim hamileligim boyyncada kendim yaptim gobegim cikmaya basladiktan sonra onume ayna koyarak yaptim camsakizi agda kullaniyorum
ilknur52 Benimminikim evet çok fazla acıtmıyor ve yapış yapış olmuyorsun vivetin yeşil boncuklu olanını öneririm
Biryabanci1 Elmalikurabiye Söylediler canım.. Bazı doktorlar bişi olduğunu söylemiyormuş karışık bi durum
Selinnnce Umutuzolm_37 dini kitaplarin insanlar tarafindan kendi kafalarina gore yazildigini biliyorsunuzdur umarim. Nasil olurda kuranda yazmayan biseyi salt gercekmis gbi kabul edebilirsiniz? Biliyosunuzdurki her dini kitapta konular farkli farkli islenir. Tek gercek kurandir. Kurandada kadin kadina haramdir demedigine gore insanlari yanlis yonlendirmeyin
Bysima Nur_Erdm kendim hiç alamam evde jiletle alırım ama son zamanlarda ağdaya gittim evde kalan yerleri epilasyonla aldım her an doğuma hazırlık için ve sonrasını da düşünün 1 ay belki hiç bir yerinizin tüylerine dokunamayacak ve alamayacak olabilirsiniz
Melikesultan Nur_Erdm olumlu yönü yok aslında doğumdan hemen sonra çıkacağı için senin için daha zor olucak ağdayla aldırırsan uzun zaman sonra çıkacağı için daha rahat edersin çıkarkende kaşıntı tahriş yapmaz