melegiminannesi Kızlar 27+1 günlüğüm dün bir yakın misafirim geldi evime konuşurken senin göbeğin neden aşağıya doğru büyüyor dedi cevap veremedim dünden beridir aklıma takıldı ya 🙄 sizcede öyle mi https://i.hizliresim.com/Lv48Qa.jpg bi bakarmısınız ? Birde dün aniden göbeğimde şöyle bişey cıktı ama öyle bi yerde yaköa gibi bisey olmadı bianda gördüm şok oldum göbeğim mi çatlamaya başladı acaba? https://i.hizliresim.com/p5oMEJ.jpg şimdiden cevaplayacaklara teşekkürler 💁♀️
Haribo42 melegiminannesi canim neden seninki boyle bilemem ama benim bebek cok asagida mesela riskli bi gebeligim var ve benim gobegimde boyle asagida aynisi, o cikan seyde sankk catlakmi bilemedim
Eren1merve melegiminannesi benım göbeğimde öle şuan 36 haftalığım bişi olmadı zamanla üst taraflarda doluyo canım bebek kılo almaya baslayınca
Cansu_6167 melegiminannesi karnında ki kızarıklık gibi bı çizgi var onu diyorsan bir dünya var şuan bende 10-15 çizgi kadar.karnim büyüdükçe o şekil catladi doğumdan sonra soluk çizgi oluyormuş kırmızı kalmiyormus
melegiminannesi sso bianda mı cıkıyor çatlak böyle ya ilginc acıkcası ben bi yerde yandı diye düşündüm ama yakacak bisey yapmafım sizlere sorayım dedim, bilmem banad ao kadınnsöyledikten sonra gercektende aşağıda duruyor gibi geld
Dilanserdar melegiminannesi canım bence çatlak değil ya çatlak olması için göbek deliğinin dümdüz gergin olması gerekiyo ben 29daym çatlamadı hala
sso melegiminannesi evet canım çaylak bi anda oluyo tatlı tatlı kaşınır böyle bnce aşağıda değil hem aşağıda olsa bile kötü bişey anlamınada gelmez diye düşünüyorum sen hiç stres yapma
nartanemm melegiminannesi benimde kırmızı bir lekem çıkmıştı bende pantolonmu sıktı dedim günlerce geçmedi sonra tesadüfen ceviz yagi kullanmaya başladıktan sonra ne kırmızı leke nede bir iz kaldığını gordum bence hemen bi dene yeni daha kalıcı olmasına engel olabilirsin belki
Senanur06 melegiminannesi yok canım takma kafana herkezin soylediginede inanma normal göbeğin o lekede catlicak oyuzden öyle olmuş şunu itiraf ediyim bi gece yattım kalktım bi baktım gobegim harita 😂 ilk başta üzüldüm ama sonra bebeğim var içinde değer onun için dedim güldüm gectim
SalihaSomuncu5 melegiminannesi ben bigun cok oturdum uzanamadim misafir vardi sonra şislik oldu otur otur gaz doldu karnim gerildim davul gibi ertesi gun gobegime bi baktim hep çatlamiş. Anladim ama çatlicami cunku karnimin içleri yandi yirtildi yani hissettim. Bi anda cogaliveriyor
Cansu_6167 melegiminannesi krem sürmek falan faydalı olabiliyomus ama benim cildim aşırı alerjik o yüzden pudra bile kullanamıyorum :(
btltml2018 melegiminannesi yani bütün hamilelikler birbirinden farklı oluyor tabii ama bi sıkıntınız yoksa doktor da aksi bişey söylemediyse takılmayın etrafa 👍🏻
lilamom melegiminannesi bebegin durus pozisyonuna gore degisiyor canim birde hic birirmiz birbirimizin kopyasi degiliz sonucta insanlarin yorumlarina takilmamak gerektigini dusunuyrm pleasanta asagda degilse bebek normalse risk yoksa gobegin sana ozel yani nereye ne tarafa buyur az buyur cok buyur klonlanmadik sonucta
melegiminannesi lilamom en kücük bir sorunumuz dahi yok maşallah, evet bizimki iki büklüm yatıyor ayak parmakları alnında o şekilde heralde ağırlığınıda aşağı verince karnım böyle görünütır desene
handhnde melegiminannesi 32 haftalık hamileyim benimde aşağıda duruyor. Bir çok insan doğum yaklaşmış diyor 🤔 bunun için doktora gittim gayet normal dedi. Ah şu insanların konuşmaları bizi nasıl etkiliyor
melegiminannesi handhnde valla benim ne kanamam ne su gelmem ne düşük tehlikem hic bir sıkıntım olmadı su zamana kadar son gittigimde de hatta erken doğum riskin ypk dedi acılma vs yok dedi ama dikkat ettim gercekte karnım aşağı doğru iniyor büyüdükce
melegiminannesi Cansu_6167 ben hamilelikten önce 2 sene kullandım sarı kantoron yağı yanan kirpiğimi cıkardı üzerine bacak bölgemde fazlasıyla yara izlerim vaedı alerjimden kaynaklanan onlarıda geçirdi zaten hamileliktede kullanılabiliyor kayınvalidem de kendi yapmıstı evde doğalıfa var yani 😘
Efsoo melegiminannesi benimkide o haftada oyleydi.kucuktu hemde seninki gibi aynen oyleydi.simdi biraz buyudu karpuz koymuslar sanki😁ve aynen oyle asagida canim bebeyim erkek benim.seninkidemi?