anneyim_ Geç döllenme yaşayanlar var mı aranızda ? Kan da ne zaman çıktı idrarda ne zaman çıktı adetiniz ne kadar geçmişti değeriniz kaçtı
Damla01 anneyim_ Adetim 30 gunden hesaplaninca daha 3 gun vardi. Betam 9.26 cikti. Adet gunumdede 90 lardaydi. Kan vermeden once idrar testi yapmistim cikmamisti.
Tazeanne0134 anneyim_ 12 nisanda adet olmuştum en son 22 nisanda esimle korunmayi bıraktık döllenme olmuş hemen hamile kaldim 7 mayista idrar testi yaptım pozitif çıktı simdi de 9+5 haftalık hamileyim
Gulsen55 Nezaman yumurtladin? Biliyosan ustune 14 gun ekle ve test yap:) ozaman kesin cikar. Bazen gec yumurtlama oluyor ..
Gulsen55 anneyim_ ozaman yorum yapmak zorncanim.. ama gec dollenme ihtimali herzman var kimi 14. Gun yumurtlar kimi 20. Gun.. kimi ise adetten bi kac gun once. Onun ustune en az 10 gun eklemen lazim dollendikten sonra yerlesmesi vs sureci. Sonra test yaparsan cikiyor .. eger yumurtlamadan once veya yerlesmeden once test yaparsan cikmaz testte. hersey yumurtlamana bagli
Mervehasan1 Benimde geç döllenme oldu ultrasonda anladık. Normalde 8+4de olmamız lazımken ultrason sonuçlarına göre 7+1 mişiz. Biraz üzülmedim değil ama hayırlısı böyleymiş. ❤️Normalde son adet tarihim 1 mayıs dı. Doktor 9 mayıstan itibaren sayacağiz dedi. 😔
anneyim_ Mervehasan1 üzüleck bi durum değil sağlığı gelişimi etkilemiyo neticede sadece geç öğreniliyor 😌
anneyim_ Mervehasan1 rica ederim hiç kafanıza takmayın bu durum sadece geç yumurtladığınız ve haliyle geç döllendiği anlamına geliyor 🙈🙈 hiçbir problem yok ❤️❤️❤️