Pnr Sütün gelmesine gerçekten faydası oluyor mu merak ediyorum daha Doğum yapmadım ama her ihtimale karşı bilmek istedim kullanan ya da duyan tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum☺☺
NaimeYilmaz Pnr herkezde farklı etkı gostereblr ama benım cevrem cay tuketıor. Şu orolet gibi olanlardan pekte memnunlar
Bnhr Pnr benimde arkadasım kullanıyor okadar arttıkı sütü baya farketti onda.. mami power kullanıyor bende hemen aldım 👍🏻
Nuranaliayaz1 Ben 3 yıl önce kullanmıştım doktor yazmıştı Vita Malt diye günde 1 tane sabahtan açıyorsun akşama kadar tuketiyorsun sadece 1 hafta iciyorsun ve inanılmaz sut yapıyor,şimdi yine hamileyim aynisindan alacagim Pnr
Pnr NaimeYilmaz markası ne canım o da aklımda bulunsun.. bende börülce ve tahin helva soğan sütü artırır diye biliyorum yiyecek olarak
NaimeYilmaz Humana still tee Tanesı heryerde 30a satılıyor olurda bıgun bi yerde uyguna bulursan kaçırma bin tane sey denemeye gerek yok bence ben bu caydan alıcam suda bolca içersem bol yesıllık tuketır sureklı emzırırsem gelır sütüm süreklı dıe dusunuorm