Gamzemmi 32.haftamdayım babamın rahatsızlıgından dolayı memlekete gidicem ama uçakta rapor istiyorlarmı rapor alarak yolculuk yapan varmı
Suhedaa Gamzemmi yolculuk yapmadim ama son haftalarda doktordan rapor alman gerek diye biliyorum yurtdisinda boyle yani birde mesuliyet kabul etmiyorlar dogum yapma riskin oldugu icin falan
Sumeyraerva Gamzemmi 32den itibaren rapor aliyosun ucaga girecegin kapida soruyolar kac haftaliksin diye 32 den fazla olunca raporu istiyolar
iremasanceylan Gamzemmi Ben de 30haftalikken ucak yolcugu yaptim.Doktor raporu istiyorlar.Benim doktorum a4kagidina el yazisiyla yazmisti sorun cikardilar baya.Hastanenin antetli kagidina bilgisayar yazisiyla isteyin o sekilde yolculuk yapabilirsiniz
anapanda12 28 ve 32 de yaptım ikisinde de rapor aldım. Yalnız ikizse 32den sonra bindirmiyorlar tekse 34e kadar anca.
CerenAkbulut Gamzemmi 28. Haftaya kadar raporsuz, 28-32 arası doktor raporuyla uçabiliyorsunuz fakat 32. Haftadan sonra uçmanız yasak.
MGi_6161 CerenAkbulut 32 haftadan sonra uçmak yasak fln değil yanlış bilgi vermeyin 36. Haftaya kadar raporla alıyorlar
CerenAkbulut MGi_6161 eşim havacı hanımefendi, kesin bilgi veriyorum. Çok extrem durumlarda uçabiliyorsun 32-36 haftaarası, ona da her doktor rapor vermez zaten. Üslubunuza da azıcık dikkat edin.
LINDAMAY Gamzemmi raporsuz binemezsin evet istiyorlar. Doktorun reçete kağıdına birkaç hafta küçük yazsın ve seyahat engeli yoktur yazsın versin onu kabul ediyorlar. Bu şekilde almanyaya gidip geldim.
MGi_6161 CerenAkbulut canım benim senin eşin havacı olabilir benim amcamda thy de genel müdür benden iyi bilcek değilsin ki daha geçen yengem 35 haftalık uçtu hiçbir extrem durum yoktu.. ayrıca bir yakınınız havacı olmasada internette yazıyor herşey 36 ya kadar raporlu alıyorlar