Mervekara Bende liken var yani egzama gibi bişey hamile kalmayı planlıyorum ama bebeğime geçer mi diye de korkuyorum aynı problemi yaşayan varmı
DeryaKaragc Mervekara canım benimde elimde egzama vardı hamile kalınca kendiliğinden geçti önceden bir sürü krem kullandum belli bir süre geçiyor tekrar çıkıyordu içini rahat tut
Aysegull Mervekara benimde vücudumun bazı yerlerinde sedef var canım.ama neden bebeğine bulaşsın ki normalde bulaşıcı birşey mi senin ki.sanmam öyle birşey olacağını canını bunlarla sıkma.ama hamilelikte ilaç kullanımın sıkıntı olabilir
Kadriyeanes Cildiyeye gidin benim yanlarımda az vardı steroidli krem verdi sadece bir hafta kullan dedi iki kez sürdüm geçti benimki
Mervekara DeryaKaragc benim beş senedir geçmiyo o yüzden korkuyorum acaba bebeğimdede çıkar mu diye o yüzden tereddütlüyüm
Mervekara Aysegull bulaşıcı değil benden başka kimseye geçmiyor ama genetik olarak sonra çıkabiliyormuş benim annem de babamda başka kimsede yok bir tek bende var 5 senedir geçmiyo kullanmadığım ilaç kalmadı
Aysegull Mervekara ben daha genetik demedikleri hastalık görmedim canım herşey genetik zaten böyle düşünürek üzme kendini.sedefede genetik diyorlar doktorlar ama ne annemde ne babamda ne abimde ne ablamda kimsede yok sadece bende var.