beatiful_baby27 Decavit vitamin ilacı idararı siyahlaştırıyorsa eğer iyi değil fln gibi seyler okudum bağzı Dr önermiyor sağlık ocakları zaten ücretsiz veriyor sizin çok iyi bulduğunuz bunun dışında kullanıldığınız vitamin ilacı nedir acaba
Mehtaponur beatiful_baby27 Canim bende kullaniyorum ara sira icmeyi unutsam da ama boyle bir sey duymadim da okumadimda.Bana ilk doktorum regenesis verdi ozel bi ilac sanirim anlaşmali o firmayla.Sonra baska doktorum bana decavit ve ferrum(yanlis yazmis olablirim) verdi bunlar daha iyi bosver regenesisi dedi 🤔
prenses_annesi16 beatiful_baby27 bnde öyle bişy duymadm ama 1 aydr kullanmyrm kabzlk yapıyo şişknlik yapıyo ben kendm vitamnli şeyler bolca tüketyrm zaten haftada 2 gün balık yiyorum meyve cok yiyorum süt içiyrm yogurt yiyorum o yüzden decaviti braktm
Fidansvnccm beatiful_baby27 bende 3.aydan beri kullaniyorum decavit ve kan hapi ama idrari siyahlastirdigini gormedim
Ayslksa beatiful_baby27 bende decavit kullanıyorum bu ikinci kutu.doktorum ikinciyi yazdı düzenli olarak kullanırım.hiç bi kararma yok idrarimda.aynı zaman da ferrum kullanıyorum demir hapı.afedersiniz büyük tuvaletimi yapmada zorlanıyorum.ve rengi karardi.
Gul_52 Decavit bende kullanıyorum arkadaşımız ya yanlış yazmış yada yanlış bilgilendirilmiş idrarı siyahlastirmiyor dışkıyı siyahlastiriyor yarin dr kontrolüm var ve sorucam
Semooshh İdrarı değil dışkıyı koyulaştırıyor 🤷🏻♀️ sağlıklı, beslendiğini düşünüyorsan içmeyebilirsin dedi doktorum. Ama Bulantılarım hala var ve çok sağlıklı özel beslenemediğim için kullanmaya devam ediyorum.
elf30 Merhaba arkadaşlar.Banada 8 haftada sağlık ocagında decavit vermiştiler.Bir kere içtim çok karın ağrısı yaptı doktoruma gittiğimde söyledim.Ben decavit vermiyorum dedi.Şuan bende 17+2 deyim ikinci kutuy başladım.Elenatol 1 kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim.
Slcndereli beatiful_baby27 decavit ve ferrum kullanıyorum büyük abdes siyah oluyor doğru fakat hiç bir zararı yok
Nur_Erdm beatiful_baby27 canım bende kullanıyorum ilk kullandıgım zamanlarda asırı kabızlık ve dışkıda siyahlaşmayı bende yaşadım bu sorunu bol bol su içerek atlattım ara ara yine yasıyorum ama bu yediklerimizden de kaynaklanıyor bagırsaklarımızda demir emilimi zorlandıgı için dışkının rengi koyulasıyor lifli gıdalar tüketmeye çalış örnegin kayısı vs bi süre sonra azalır ve ara da sırada olmaya başlar
ilknur4585 Selam arkadaşlar bende ayni dertten muzdaribim hatta doktorumu ariyayim diyordum 4 gün oldu başlayalı decavite benimde
LINDAMAY beatiful_baby27 multivitamin mi soruyosun? Benim doktorum üst klasman her şeyin en iyisini yazıyor… doktoruna danışarak elevit kullanabilirsin.