madl41 Gzmd intikam soğuk yenir 😅 hele bi doğuruyum ilk işim lazere gitmek olacak tüm tüylerim şimdilik egemenlik ilan etsin 😅😅😊 ş cildim çok hassas ağda yapıyordum normalde ama hamilelikte canım çok yanıyor o yüzden jilet kullanıyorum 😞 karnıma daha dokunmadım ama oda çok tüylendi doktora gittikçe utanıyorum herkes alma alırsan baş edemezsin Doğumdan sonra dökülür diyor🤔
DemetDigesu Gzmd kurt kadın oldum dolunayı beklıyorum🐺 esımle yarıs halındeyım onu gecmem lazım olmazz 🤣 Gobegım costu orgu yakısır dıye dusunuyorum 🥳 bu hafta sırle vedalasıcam dıye uzulmuyor degılım🤣
anapanda12 Saldım çayıra mevlam kayıra diyerek, açıkcası göbekte çok tüylenme yaşadım 35+3 üm geçmeye başladı bile geçeceğini duyduğum için hiç ağda vs yapmadım kendi haline saldım evet ilk rahatsız ediyor ama alışınca geçiyor
Gulsin Gebelikten sonra dökülür diyorlar. Benim yüzümde cok arttı çoğalmasın diye ellemiyorum insallah dökülür dogumdan sonra
Gzmd madl41 benim de ağda da çok canım yanıyor ama jilet zor olmuyor mu özel bölgeyi nasıl görüyorsunuz ben 29 haftalığım artık göremez oldum 😂😂
Rozawxz madl41 aynen ilk iş hem lazer hem spor inşallaaaaah bebişler akıllı uslu olur bizde imkan buluruz tabi herşeyden önce sağlık🤲🤲☺️☺️🌸💜
madl41 Gzmd benim daha o kadar karnım çıkmadı ama şey yapın uzanıp Ayna yardımıyla alın 😊 öyle daha pratik aslında son aylar kuaföre gitmek en iyisi ama ben bekarken bi kere kuaföre gitmiştim bi daha da yemin ettim ağdaya gitmem diye gittiğim kuaför canavar gibiydi acımadan koskoca bezlerle çekmişti 🙄 bacaklarıma da önce nemlendirici sürüyorum sonra jiletliyorum daha geç çıkıyor
meryemm_demir Benımde çok düzensiz hormonlardan dolayı birisi kısacık kalmış birisi uzamış gitmiş 12 gün sonra doğurucam hala ağdaya gitmedim bekliyorum hepsi uzasın diye son dakkaya bırakıcam heralde 😕
Gzmd madl41 evet gerçekten canavar gibi alıyorlar kaç kuaför denediysem 🤦🏻♀️ Ama en azından ağda 1 hafta Sonra falan çıkarıyor bende ama jilette denedim bir gün sonra çıkmaya başlıyor 😱😫napıcam bilmiyorum doktor zamanlarıma yakın gidiyorum genelde ben agdaya ayda bir defa kol bacak özel bölge ve tabiki göbeğim 😂bacaklarımı da Avşa’ya kadar evde epilasyon ile alıyorum ☹️
madl41 Rozawxz sporu bende istiyorum ama zararlıymış bebek emzirceğiz ya o yüzden tavsiye etmediler 😊
madl41 Gzmd ben bi türlü cesaret edemiyorum😊 bende bide huylanma var başkasının vücuduma muamelesine dayanamıyorum o zaman ağrım 10 misli artıyor 🙄mesela kendi ağrımı sancımı sonuna kadar çekerim hissetmem ama doktor alttan muayene edince bile hemen canım yanar doktor muayeneyi keser hemen😞 ağdayıda kendim alsam neyse ama kuaför alınca canım 10 misli acıyor . Bende doktora gideceğim gün jiletle alıyorum bide doktor ilişkiyi yasakladı diye iyice saldım tüyleri🙄
Mervehasan1 Kızlar ben hamile kalmadan 6 ay önce başlamıştım lazere genital ve koltuk altı için. Şuan az az çıkıyor 3 haftada 1 alıyorum nerdeyse o kadar. Doğumdan sonrada rabbim izin veririse devam etmeyi düşünüyorum. Ve her açıdan çok memnunum. 😊😉