Hulyalp Ikizdeniz ali acara detayli icin 1 kere gittim canim. Ben medova fuat beydeyim basi biraz kalabalik biri ama her hastasi da cok memnun. Gecende arkadasimi normal ikiz dogurttu o da memnun
Rabiakerem Karaevren80 ayy nihayet bi tek yumurta ikizi buldum canım bnmde çok kusmam var nerde yaşıosun sen yani hangi hastaneye gidiyosun
Elif2302 24+2 den çift yumurta ikizlerim,kızım ve oğlumla selamlar ☺️ Hayat zorlaşmaya başladı sanki bana sizde durumlar nasıl?🤷🏻♀️
Sidelya Rabiakerem inşallah daha erken geçer bunda 😌 ben hiç kusmadım ama bütün gün bir an bile geçmeden midem bulandı ve çubuk kraker her şeyim oldu 😂😂
Rabiakerem Dileks1201 aslında 6 haftada falan öğreniliyo ama ben 10 haftalıkken gittim kontrole o zmn öğrendim
Burcuaec Hulyalp canım hadi hayırlısı sona yaklaştın hepimizin olmak istediği yer sen başı çekersin kısmetse 🙏 bugün karnım biraz aşağıya indi sanki diye post açtım ama kimas cevap vermedi kaynana postu açıp sorsaydım keşke. 28. Hafta karnında değişmeler oldu mu?
Hulyalp Burcuaec yok canim daha 28.haftada dusmez karin. Dustugunu dusunuyosan doktora gorun mutlaka kanala giren bebek karni asagi ceker cunki
Melikeeee03 Burcuaec yok canım kimseyi dinleme bende ikiz gebeyim 34.haftadayız 2 ay önce bana da diyorlardı göbeğin aşağıda diye. İkiz gebe görmüşler mi acaba daha önce? Tek gebelikle kıyaslanıyor. E iki bebek var pozisyonları gereği illa ki aşağıya baskı oluyor göbeğimiz farklı görünüyor. Takılma öyle diyenlere
Tgcmrt Burcuaec benimde aşağıda gibi geliyodu hatta makatta hissediyodum birinin tekmelerini sanki 🙈 çok şükür sıkıntı yok demişti doktorum. Benimkiler üstlü altlı yattığı için öyleymiş. Seninkilerinde pozisyonundan kaynaklı olabilir
Burcuaec Hulyalp daha çok iki yana yayıldı gibi aşağıda baskı hissetmiyorum ama salı günü kontrolüm var bekleyim dedim 🤔 her hafta yeni birşeye panik oluyorum 🥺
Hulyalp Burcuaec o zaman endiselenme canim senin bebisler daha kucuk donuyolardir icerde karninda ona gore sekil aliyodur
Burcuaec Çok sağolun kızlar her ne kadar bende ihmal etmeyin doktora gidin diyeblerden olsamda burdaki bilgi paylaşımı da beni rahatlatıyor 🙏
Dileks1201 Rabiakerem ben tam5+0da gittim keseyi gördük sadece çok küçüktü ama ben bakarken 2kese gibidi o esnada doktor da pek üstünde durmadı erken diye kan vs olup o da gözüküyor vs deyip geçiştirdi umarım doğru görmüşümdür🤲🏼
Sinem0070 Rabiakerem 16+3 ikizlerimle merhaba bir oğluşum birde Kızım olacak allah izin verirse ❤️Çift yumurta ikizlerim benim mucizelerim ❤️❤️😊