Nadusss96 9+2 hamileyim ama içimde bi kaygı bi endişe car bebeğimi hissedemiyorum hamileymişim gibi gelmiyor hiç ☹️ Kalbi durmuş olabilir mi? Allah ım korusun ☹️
barslnftmnr Nadusss96 al benden de o kadar, tam 9+2'yim bende hissedemem biliyorum ama belirtim de yok sürekli acaba mi diye bir evham halindeyim.. kontrolüm Pazartesi ama inan vakit gecmiyor :(
Mavispembis1_ Nadusss96 9+3 ün randevuma 2 hafta var öyle çok belirtim de yoktur hiç olmadı da bende kendi kendimi yiyorum birşey mi oldu diye. Kötü düşünmemek lazım iyiyi çağıralım her zaman 👼🏻👼🏻
Rnhndkzn Nadusss96 sıkılma çok normal daha çok küçük bebişin ileri tarihlerde bol bol hissedeceksin. Keyfini çıkar ben her hafta doktora gitmek istiyodum bisürü bahane üretip doktorumu arıyodum o da bişeyin yok kontrol zamanını bekle dediğinde sinir oluyodum
Deletedmom3 Annem hep kötüyü çagirma der bende size soyleyeyim kötüyü çagırmayın iyi dusunun iyi olsun guzel enerjiniz bebisinize gecsin :)
Fdle Nadusss96 Allahım bir tek ben varım sanıyordum bizde 7 haftalık olduk bugün ama asiri kaygiliyim ben 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve o günden bu yana halsizlik dışında hiç bir belirti yok olmayınca da her ânım kaygıyla geçiyor
DemetDigesu Nadusss96 9 haftalık bebek suan fasulye annesı hıssedemezsın mıde bulantın yoksa cok sanslısın kotuyu cagırma dusunme hep bunlar olumsuz postlardan oluyor okuma canım onları etkılenıyor ınsan
Nisanlagelenmutluluk Arkadaşlar panik yapmayın 12. Haftamızdayız biz de . Ben de sizin gibiydim . Hamilelik belirtisi yok gibi. Ama bebeğimiz geçen hafta kontrolde gayet iyiydi endişelenmeyin lütfen☺️
Elizanesi Nadusss96 mide bulantiniz olmadiniza sukredin bence bende 9+3um ama ayaga kalkamiyorum bulantidan surekli yatiyorum