Guluren Arkadaşlar merhaba ben haftaya ikili tarama testi yaptırcam Ümran tıp ta 165 lira bildiğiniz uygun hastane var mı başka Anadolu yakasında veya Ümran da yaptıran var mı
Cansu_6167 Guluren devlette para odemiyosun 1 tüp kan alıyorlar iki hafta sonra sonuç geliyor normalde bende özele gidiyorum ama ikili test üçlü test detaylı ultrason nst falan hepsini devlette yaptırıp sonuçları ozeldeki doktoruma götürdüm.masraf çok oluyor ileriki aylara dogru.
ES19 Guluren Zeynep Kamil MHRS den fırsat buldukça bak oradan alabilirsin gün içinde iptal edenler de oluyor denk gelir belki ücretsiz yaptırmış olursun
Zuhresule Guluren özel Ataşehir hastanesi fiyatını hatırlamıyorum ama daha uygunu yoktu bi arayıp sor istersen canım 216 660 1010 telefonu
Kovaburcu Cansu_6167 detaylıyı devlette nasıl yaptırdınız perinatolog randevusu mu aldınız ben 16. Haftadayım alamıyorm suan doktorun mu bişe yapması lazım
Cansu_6167 Guluren anladım daha fazla gecikmeden bı şekilde yaptirman lazim, Üsküdar da Anadolu hastanesi ve yunus emre hastaneleri var.anadolu hastanesi sigortalı muayene de çok uygun bı hastaneydi belki orda uygundur bu test,isterseniz bı arayın orayı
Cansu_6167 Kovaburcu ben Rize de yaşıyorum şuan burda gebe polikliniği ne gidiyorum zamanı geldiğinde doktorum ultrason dedi bilgisayar dan işaretledi bende ultrason bölümüne çıktım kimliğimi verdim bir hafta sonrasına randevu verdiler bana başka bişey yapmadım
ES19 Guluren kadın hastalıkları ve Doğum olarak başta gireceksin sonra doktorları tek tek tıkla bak her gün başka bir şeye bakıyorlar. ikili test (11-14 ) diye yazar bu şekilde alınıyor ben öyle almıştım
Kovaburcu Cansu_6167 e süper ozamn ben istanbuldayım cok kalabalık ta inşallah hemen randevu alabilriim 😀
Cansu_6167 Kovaburcu inşallah😊 zaten detaylı ultrason haftası geldiyse bekletmiyorlar araya sıkıştırıyorlar hemen