ezehra Sözde kızlar erken gelir derler 38+5 iz ve halen daha ne nişan var ne bişey herkes böyle mi🙆♀️
Elifmeva_ ezehra aynı gün ve haftadayız canım al bende de o kadar sürekli tetikte bekliyorum ama nafile küçük hanım gelmek bilmedi
Senanur06 ezehra bende 38 haftadayim bendede hiç tık yok hep soruyorlar dogurmadinmi daha diye bazen diyenlere diyorum lütfen bana artık sormayın bebisin geleceği yok saniyorumki hep karnimda kalcak dogmucakmis gibi hissediyorum 😂
Canoglumbenm ezehra gelmeye niyeti yok daha galiba 😊😊 inşallah gelir minnoş en kısa zamanda sağlıkla 🙏
ezehra Senanur06 aynen aynne ya sanki ben çok memnunum ama bana çok şükür çok diyen yok öyle arada öyleleri denk geliyor 😂😂
Zulall ezehra çok erkenden beklemeye başlamayın bence nacizane tavsiyem şu an 40+3 olduk kız bebek bekliyorum okadar yürüyüş yapıyorum ama tık yok doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedim nst de sancı yok açılmam yok yok yok pazartesiye kadar da bişi olmazsa beni neler bekliyor artık bilmiyorum 😕
ezehra Zulall aynen ya bekleyince olmuyor bende saldım artık ne zaman gelirse 🤗 Allah yardımcımız olsun hepimizin
Humeysa23 40+4 oldum bende de hala tık yok ne suyuum ne nişanım ne sancım 🤦🏼♀️Yarın son gün birşeyler geldi geldi, gelmedi suniyi verecekler 😭🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kbra42 ezehra aynı hafta ve gundeyiz bende de tık yok . En son muayenede açılma falan da yoktu bu hafta o şekilde muayene etmedi .sancı falan da yok sadece gobegim biraz aşağı indi gibi
ezehra Kbra42 bende dün gittim alttan bakmadı ama her şey normal çok şükür sancını bekliycen dedi artık n3 zaman gelirse
cavbella ezehra 37+4 hiçbir belirti olmadan bekliyorum nişanı falan geçtim ağrı sancı da olmayınca beklenti de kalmadı kızım dogmayacak galiba 🤦
ezehra cavbella bende sancılar var biraz ya ama bilmiyorum nasıl olacak dünden beri beliö çok ağrıyo inşallah devam ederde sancılar başlar 🙏
bnyildiz ezehra benim de kızım olacak inşallh ben de 38+1 im ama halaaaa tık yok bir an önce gelsin istiyorum 😅