Umranoguzyazar Kızlar bugün saat 10,20de randevum var , 39+6yım 2gün önce nişanım geldi bugün büyük ihtimalle yatışım yapışıcak suni verilicek , sizden ricam ismen dua edin bana lütfen adım ümran ..
guler27smsk_ Umranoguzyazar Allahım sen Ümrani bir sancıda oğluna kavuştur insallah sağlıklı sıhhatli 🥰aminnn 😊 tez zamanda doğurdum haberini yazarsın insallah kuzum 🥰🥰 bizede bol bol dua et bizi de Doğum bekliyor 🥰😊
Zumra04 Umranoguzyazar rabbım bı avazda kurtarsn hayırlısıyla kucagına alırsım ınsallah canım bızede dua et dogumda 😇
Umranoguzyazar guler27smsk_ Allah razı olsun, doğumumda inşallah burdaki bütün doğum yapıcak annelere dua edicem inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umranoguzyazar Semooshh amin inşallah sıra bekliyorm nst ye bağlanıcam hiç bu kadar heycanlanmamıştım
Semooshh Umranoguzyazar ne güzel Bol bol dua edin kendiniz için başkaları için edebildiğinizce edin 🤗🤗🤗
erda Umranoguzyazar ne yaptınız acaba bende 39+2 yim Pazartesi yatış verdi suni ile Doğumu başlatacak 40 bekleyelim dedim suyunda partiküller olduğu içim bekletmek istemiyor suni sancıdan korkuyorum sizin nasıl geçti bebişinizi aldınız mı kucağınıza
Umranoguzyazar erda şükür aldm kucağıma ama suni çok zor bişymiş bende hızlı iöerlemedi herkesde aynı değil tabi , en son epidural istedim sezryna bile yöneldim o dereceye geldm epidrli iyiki yaptrmışım acayip rahatladm öyle böyle değil 28.06.2019 saat sabh 5de yatş verldi 6da suni başlatlfı akşam 5de doğumum gerçekleşti
Umranoguzyazar Zumra04 aldm kucağıma yavrumu ama ne hallerle bi Allah bilr bi ben , bu gruptaki herkese dua ettim rabbim burdaki başka yerdeki bütün hamileleri bi avazda kurtarsn bebişlerini sağlıkla alsnlar kucağına dedim sancı çekerken
erda Umranoguzyazar sağlıkla büyütün bebişinizi bende suni istemiyorum bekleyelim dedim ama doktor suda partikül gördüğü için riske atmak istemiyor ben doktora karşı güven kaybı yaşıyorum inanmıyorum nedense o yüzden çok gergin ve stresliyim hiç uyuyamıyorum keşke demek istemiyorum travma olarak anmak istemiyorum her sabah yine sancım Yok diye uyanıyorum gelsin diye yapmadığım kalmadı her anı pozitif geçip herkese benim gibi hamilelik nasip etsin dediğim hamileliğim umarım hüsranla sonuçlanmaz yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum açıklığım var uzun boyluyum zayıfım kilo almadım herkesin Doğumu farklıdır suyum gelip sancım gelmese de böyle olacaktı diyorum çatı muayeneleri acıtmadı diyorum umarım olumlamalarım işe yarar