Nagihantilbac Kızlar doğuma 36 gün kaldı hala bi isim bulamadık. İki isim düşünüyoruz bu isimlerin yanına ek bi isim de söyleyebilirsiniz yada kulağa hoş gelen başka bi isim de?
A_S_K Nagihantilbac Kumsal İnci, Eflal Nisa (kısa isimler sende ekleyebilirsin beğendiğin gibi) Elif Ece, Naz.. Elif Su, Elif Azra, Efsun, Ayla, Asya, İpek, Gökçen.. :)
Merveplnc Nagihantilbac zümrayı annem çok beğeniyordu kızım için ben ısınamadım kumsal daha güzel gibi geldi cnm bana
Deryarslan Nagihantilbac Canım bende Zümra düşündum koyduk gibi birşey kapı süsü de hazır tek kendisi yok o da inşallah 1hafta içinde gelecek🤗🤗isim de kulağa hoş geliyor anlamı da çok güzel bence anlamı için Zümra koymalisin Kumsalın bir anlamı yok.Zümra (iyi huylu güzel ahlaklı) demek😍😍
Mrvalparslan Zümra’yı çok beğeniyorum yakınlarımda olduğu için ben koyamadım. Zehra Lina veya Amine Zehra düşünüyoruz biz de kızımıza inşallah 26+2 ama doğuma kadar ne olacak bilmiyorum 😬
Nagihantilbac Deryarslan hayırlı olsun canım ☺️ anlam olarak gerçekten çok güzel bi anlamı var. Bende anlamı olan bi isim istiyordum tek o sıkıntımız kuran da geçen bi isim bulamamız
Yaseminpinar Nagihantilbac Kumsal ismi kulağa çok hoş geliyor ek olarak Aden ismini de beğeniyorum :)