Tugcelenkk Sedasari canim benimde sol.kasigim çok ağrıyor bu 4.gün hiç geçmedi sola sağ zor yatıyorum kalkarken acıyor senin de öyle mi acaba
Sedasari Tugcelenkk benim simdi ara ara oluyor yataktan kalktigimda ilk olarak baya agriyor biraz vakit gecince geciyor doktor randevum sali soramadim ama sanirim normal canim bu haftalarda bebek dogum kanalina yerlestigi icin oluyormus.
Zeyzey20 Matmazell bak bütün yaşanan belirtiler o yüzdenmiş demekki iki güne ağrıların baslar belki benim öyle oldu çok şiddetli hem de rabbim hepimize yardim etsin
Matmazell Zeyzey20 evet akşam bi güzel belime ağrı vurdu zaten canım artk olucak sanırım böyle ağrılar 🙄
Zeyzey20 Demirinannesi1 yaaaaa resmen aynı bi yanda tuhaf bişey olmadığına seviniyorum bir yandan hepimize üzülüyorum rabbim hepimize yardim etsin inşallah 😊
Zeyzey20 Duyguveminigi yaa şükret şükret valla berbat şeyler yaşıyorum şükür hamd olsun ama sabahtan beri adet agrım var karnıma dokunamıyorum acıdan maalesef
Duyguveminigi Zeyzey20 bnde cok sukur mide blantsi istahszlk vs yok ayak sismesi az halszlik ve cok tvalete gtme var cnm yne tabki sukurler olsun 😍🙏🏻
Annecan 33+4 teyim. İlk defa bende bu kadar çok ağırlaştığımı hissettim. Kan demir serum takvıyesı alıyorum halsızlık sebeplerınden biride bu olabılır. Sağlıkla gelsınler ınsallah🎀
Asderty Zeyzey20 bende 36+3 um canim Allah sana sabir versin bende oyle sorunlar yok tek sikintim aksamlari uyumak ve sicaklar insallah bir an once duzelirsin
Zeyzey20 Asderty amin canım benim inşallah gerçekten çok zorlaniyorum dua edin bana sizin dualarınızda kabul olur 😊
eylulvari Zeyzey20 36 haftalığız geceler el parmaklarımı oynatamıyorum. Ayaklarım da şişmeye başladı ama son 3 aydır kilo almadığım için biraz daha rahatım. Bol bol su iç canım. Rabbim sağlıkla bitirmeyi nasip etsin