Seymasylmz İnstagram’da bir çok sayfa görüyoruz. Hastane çıkışı, süsler, giysi vs bakımından sizin tercih ettiğiniz güvenilir sayfaları önerebilir misiniz ?
Deletedmom325 Seymasylmz bebeğimin çoğu kıyafetini jammbaby isimli siteden aldım çok memnun kaldım, almaya devam edeceğim inşallah. İsimli tulum takımını da mucize minikler adlı yerden yaptırdım, o da çok güzel geldi. Fikir olur belki 😉
Seymasylmz Alarasel Giysi konusunda Haklısınız da hastane çıkışı ve ya süsler de çok hoş şeyler görüyoruz belki aramızda alışveriş yapıp memnun kalan önerenler olur 😉
Merveplnc Seymasylmz unıqon sayfasından yaptırdm cnm bende daha gelmedi hastane çıkışı isimli. İnstagramda sayfaları var taksitli ve kredi kartı ile ödeme için internet sayfasından girip aldm ben çok güzel modelleri var bence baskı şeklinde
Deletedmom325 Esm_Nzm evet haliyle minikler 😊 ben hastane çıkışı hariç diğerlerini hep 3-6 ay aldım, onlar gayet iyi.
ChubbyOrange Seymasylmz ben müslinlerim ve nevresim takımlarım va için nisse_home tercih ettim. Çok memnun kaldım. Tacımı ve terliğimi ciceklitactasarim sayfasında yaptırdım. İsimli hastane çıkışı emel_babykids kapı süsü ise hayallerim_islerim bu sayfalarla çalıştım hiçbirinden de pişman olmadım :) bir de öncesinde instagrama hiç güvenmiyorum diyordum 😃😃