Bilgecelik Çok esniyorum ve geriniyorum 5+2 yim çocuk düşer diyorlar ama elimde değil söyledikleri doğru mu
Beyzasenel Bilgecelik esnemeyle çocuk düşeceğini sanmıyorum gerinirken de hani hamileliğin ilk dönemlerinde uzanmayın diyorlar ya onunla alakalı olabilir ayaklarınızı falan uzatıp geriniyosanız belki 🙄
Kezu17 Bilgecelik bende çok geriniyordum doktora sordum , güldü. Rahat ol biraz öyle getirmekle falan bebek düşmez dedi🙂
Elif1147 Bilgecelik bnmde alerjim var çok hapşıyorummm sarsıl sarsılaa korkuyrmm bişe olcak die allahaa emanet bişe olmıcak inşallah☺
Tgb Öyle diyorlar benim 2.ci gebeligim ben pek dikkat etmedim ama o kadarda çok haraket yapmadım her zaman ki gibi nasılsam öyle oldum bişeycik de olmadı şükür
aysesaltuk Elif1147 esnemekten bir şey olmaz ama kollarınızı yukarıya şekilde gerinmek var ya uyandığımızda yaptığımız o zararlı maalesef. Bütün vücudu kasıyorsunu ve bir şeye uzanıyor gibi geriyorsunuz vücudu. Bu da zararlı bir şey. Bebek plesantadan ayrılabilir halam söylemişti kendisi hemşirede. Gerinmemeue çalışın
Esa Bilgecelik yok canim hic oyle sey olur mu sen onlara deki doğru söylüyorsunuz aslinda hapsirdigimda da cocuk ağzımdan çıktı ben itekleyip geri soktum kim bilir esneyip gerinince neler neler olur de 😂 hiç korkma seni korkutmalarinada izin verme çocuğun gelişiminde kötü bir şey yoksa eger senin yaptığın bi hareketle birlikte olmayla bisey kaldirmayla düşmez kısaca bebek bunu kendi yapiyo
PasaninAnnesi Bilgecelik 6hafta 3 günlüğüz geçenlerde ayni soruyu bende sormustum cunku nette zararli oldugu yaziyodu bende korkmustum ama hala daha geriniyorum elim de degil cunku gece uyurken geriniyorum gerinmemin sonucunda uyaniyorum ondan biliyorum yada sabah uyanirken geriniyorum yani kendimi durduramiyorum 🙈 bana da bisey olmaz dedi burada ki tecrübeli arkadaslar 👼
gizemgnll Bilgecelik bende duymuştum canım, nasıl ki yukarıya uzanmaman gerekiyo , gerinmek de aynı etkiye sahip oldugu için diye düşünüyorum. Sen yine de dikkat et, bana doktorum söylemişti hemde gerinme diye
aren6161 Bilgecelik bukadar kasma dıkkat et dıkkatlıol anı hareketlerden kacın agar kaldrma vs ama aklınada bole seyler getirme rahatol gebelık saglıksızsa duser saglıklıysa dogacaksa hertrlu rabbm getrr dunyaya