Muallimehanim 22 haftalığız şu an bir nefes darlığı ki anlatamam 😫 Ter basıyo resmen. Derin derin nefes alıyorum sanki yetmiyo gibi 😬 Var mı böyle olanlar
Tugba12345 Muallimehanim canm bende yasiyorm nefes problemi. doktorm demisti ki boyle cam acma ihtiyaci nefes alip nefesn yetmemesi rahtlaymaama gbi durm varsa gogus doktorna gorun demisti onun dsndaki sikaytler normalms
Esesen Muallimehanim bende artı öksürük de oluyor krize giriyorum bazen 2 haftadır böyleyim 18+4 teyiz
LinaPrenses Eceguldemir sicaktn da olabilir ama dikkat et insallah bi sıkıntı olmaz saglikla kucgina al bebegini
Tulaysezer Muallimehanim ben de de var 7 haftaligim. Nefesim yetmiyor gibi. Nefes acligi deniyor. Bende gebelikten once de vardi. Panik hastasiyim. Hepimize kolay gelsin.
Muallimehanim Tulaysezer Bende iki yıl önce tedavi görmüştüm Cipralex 10 mg kullanıyodum. 6 ay kullandım geçti hamd olsun. Nefesim daralınca o günler aklıma geliyo bi fena oluyorum 😬
Cagla22 Muallimehanim bende o nefes darlığı 8.haftada başladı şuan 20.haftaya girmek üzereyim hala da var . Hele ki sırt üstü uzanınca çok kötü oluyorum . Bnm doktorum normal demişti kalp olduğundan 2 kat daha çok kan pompalıyor Rahim için o yüzden diye