Rubab_2020 ben özel hastaneleri tek tek gezdim 16. Haftada başlayan kanamamı hiç bir hastane durduramadı sırasıyla Esencan, kolon, medicana, medilife, Avcılar Anadolu hospital, Florya Biruni üniversite hastanesi hastanelere verdiğimiz parayla Acıbadem’de çok güzel bir Doğum yapabilirdim hiç bir hastane doktor çare bulamadı kanamama bazıları böyle devam ederse düşük bazıları eşi aşağıda bazıları hiç bir nedeni görünmüyor dedi iğneler serumlar progestanlar havalarda uçuştu kimisi yatırdı gecesi en kötü 500 lira ödüyorduk velhasıl kelam en sonunda böyle olmayacak diyip Beylikdüzü kadın Doğum Halil abdülrezzak adında Filistinli bir doktora yapılmış yorumları okudum kalktık apar topar gittik . Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı vardı bunu bütün doktorlara söylüyordum hemen tahlil yapıyorlardı negatif bir sorun yok diyorlardı Halil bey testi yaptır negatif olduğunu görünce pozitif olsa zaten direk düşük olurdu dedi sana bunları yaşatan şey kan uyuşmazlığından kaynaklı vücut bir şekilde bebeği mikrop olarak algıladığı için atmaya çalışıyor dedi kan uyuşmazlığı iğnesini yaptı ve hastaneye yatış verdi 3 günde kanamam durdu. Hiç bir maddi sıkıntım yok ikimizde memuruz ama devlete gidiyorum İnanın doktor muhteşem doğumumu da orda yapacam Allah izin verirse şimdi 34. Haftadayım 🙏🙏