1Tecrubesizannee Bebek kiyafetlerini renkli ve beyaz ayirip mi yikamamiz gerekiyor? Kac derecede? Ve uni babynin detarjanini aldik yumusaticisini da almak gerekir mi cunku cok kotu kokuyor deterjan.
meva_ 1Tecrubesizannee ben hem deterjan hem yumusatıcı aldım canım dalin almıstım. Herseyi ayrı ayrı kısa programda yıkadım zaten suan kirli değil ama battaniye kıyafetler renkliler beyazlar nevresim takımları ayırmıstım öle hevesle ☺️
Damla01 1Tecrubesizannee Renkli beyaz ayri 30 derecede yikadik. Dalan/duru granül sabun kullandim. Yumusatici kullanmayi dusunmuyorum kimyasali fazla. Suan granul sabun yumusacik yapti.
Sasah1441 1Tecrubesizannee ben önce Marc makina temizleyici ile makinamı temizledim mutlaka alın muhtesm oldu makina mis gibi de koktu ışıl ışıl sonrada genelde beyaz almışım :) beyazları ayrı attım yıkadım müslin leri ayrı battaniye leri ayrı oyuncakları çarşafları ayrı ayrı yıkadım 2 gün sürdü ama :) duru nun granül ünü tavsiye ederim çok güzel hem köpürmüyorda kimi deterjan lar çok köpürüyormuş dalin in yumuşatıcısını kullandım birde herkese hayırlı doğumlar 🤲
SusamNur Biz pembeleri ayrı beyazları ayrı yikadik yumuşatıcı kullanmadik dalanin granül sabun bebek deterjanini kullandik camasirlari asmadan önce çamaşırlıgi sildik