Figeen 2aylık hamileyim haftaya tatile gideceğiz. Herşeyi daha önceden rezervasyon yapmıştık Bebek tamamen aniden gelişti🥰 Sizce bir sıkıntı olurmu ? Havuz,Deniz,Uzun yol ve sıcak 🤯
Biryabanci1 Figeen Canım bende 2 aylıkken uzun yolculuk yaptım doktoe bi sıkıntı olmadığını söylemeşti birşey yaşamadım ☺️ Yüzmek hamilelikte iyi olduğunu söylüyolar ama ilk 3 ay için tedirgin olmasın ☺️ Sıcaklığıda asla önermiyolar mutlaka korunmalısın tansiyon içinde bebek içinde ☺️ bildiklerimi paylaşim de ☺️
Rahtes Figeen havuz önerilmiyor.. enfeksiyon kapma riskin var. İstersen sadece denizde yüz. Bir de uzun yolda mutlaka ara vere vere gidin. 2 saat sürüş bir on dk mola vern. Sen bir ayağa kalk, yürü falan. Kan dolaşımı için çok önemli.
Zuzuum Figeen her hamilelik farklı canım en doğru bilgiyi dr undan alırsın bence dr undan onay almadan yola çıkma
Alarasel Figeen önerilmiyor ilk üç ay genelde yani herşey kısotlanıyo ztn dediğinz gibi sıcakta araba yolculuğu hep oturmk vs sıkıntı olablr havuz ztn enfeksiyon yuvası
Figeen Biryabanci1 hem korkuyor hem gitmek istiyorum bebek doğmadan önce bi tatil iyi gelecek:) Havuz a çok girme dedi doktorum Hijyen açısından herkes aynı yere giriyor dedi🙄
Biryabanci1 Figeen Aynen canım kesinlikle tuvaletlere bile dikkat et.. enfeksiyon çok riskli ve yaşamayan nerdeyse yok 😏 tabiki git ama dikkat et sadece uzaktan izlemekle kalıcaksın galiba 😌 olsun değer ☺️❤️ sağlıkları için yapalım elimizden geldiğini ❤️
Nur9286 Figeen tatile gidebilirsin canım sıkıntı olmaz kendini çok yormamaya çalış ancak havuza girme hemen mikrop kaparsın deniz senin için daha uygun olur ben 8 yıl Marmaris’te yaşadım evim havuzluydu ilk gebeliğimde havuza girdim hemen mikrop aldım o yüzden deniz daha iyi olur sağlık açısından bol bol yüz bebeğine sana çok yararlı olur iyi tatiller 😊
AAyssee Figeen bende hamile iken gittim sıcak suya girmek tehlikeli öteki türlü cok değil ama havuz ufak ve cok kalabaliksa mikrop kapilabilir diyorlar büyük ise sorun olmaz inşallah benim bisi olmamisti