Mamak G_49 canim hic korkma bende hipotiroid var gebelikten sonra tsh im dahada cok cikti doktorum ilacimin dozunu artirdi. Muhtemelen levothyroxine yazar sana. Bebege hic bir zarari yok. Bebegim suan hormonlari aldigi icin sana kalmiyor o nedenle gebelikte tsh cikabiliyor. Endise etme sen doktorun seni guzelce yonlendirir❤️
G_49 Mamak öyle internetten araştırınca hep kötü seyler yazıyor bende baya bı korkup kendımı burda buldum ıyıkı yazmışım buraya cok teşekkür ederım sana ve hepınıze önemseyıpte yazdığıniz için 💕
G_49 Hilalbaskann bende insallah yarın hemen gidip kendımı gösterip tedaviye başlıcam ☺️İnsallah en kısa zamanda bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏
Burcuveburcum G_49 Korkacak bişey yok dahiliye gideceksin durumuna göre ilaç verilir tedavi edilir korkutmayın kendinizi😉
Sevdakkya G_49 canım hamilelerin çoğun da var bende de var maalesef hatta benim değerlerim inanılmaz yüksekti doktor çok şaşırmıştı şuan sınırda ilaç kullanıyosun ayda bir kan veriyosun ona göre dozunu ayarlıyorlar
Mutire G_49 Benim de 3.75 ti ilk haftalarımda ilaç vermedi doktor sonra kendi kendine düştü gitti anlamadım nasıl oldu. İnşallah seninde standardına ulaşır kuzum
sevmeh G_49 hiç korkma benimde 5 küsür çıkıyordu 100 mg ile başladık ilaca şuan 50 mg ile devam ediyorum sürekli kullanıyorum her sabah aç karnına bir zararı da yok, hamileyken tsh değerleri yükselirmiş canım normal karşılanıyor doktorlar tarafından bile 😊
Mutire Fatiheren_61 canım 8 haftalıkken 3.75 ti 21+2 dün baktirdik düşmüş ama özel birşey yapmadım ilaçta kullanmadım nasıl oldu anlamadim
A_S_K G_49 korkulacak bir şey yok ben her ay dahiliyeye gidip kan veriyorum kontrol altında turuluyor. Değerime göre ilaç kullanıyorum. İlaçla düşüyor arada yükseliyor ilaçla takipteyim. Hamilelikte iniş çıkışlar olabiliyormuş merak etme ☺️
G_49 A_S_K Zulubik bende ılacla devam edıcem bana da Euthyrox 50 mg ilacı verdı doktor her ay kontrola gel dedi bakalım ınsallah düzelir 🙏
Zulubik G_49 benim de hamilelikten sonra çıktı önceden yoktu. 7. Haftadan beri ileac kullanıyorum. Normal değerlere düştü hemen sıkıntı olmadı. Doktorum "dusmedeydi endokrine yonlendirecektim ama düştüyse sonrun yok" dedi. Çok kadında çıkıyor canım. Canını sıkma düzelir inşallah.
Fatiheren_61 Mutire bende ilaç kullanmıyorum 17 haftalıktım ilk baktırdığı da sonra 21haftalıkken baktırdım 3.4 olmuş .bende düşsün artık kendilİğinden diye bekliyorum.doktorum ilaç gerek yok dedi
Dudus G_49 korkulacak bişe yok endokrin bölümüne gitmen gerek ilaçka normal seviyeye getiriyolar her ay takibi yapılması lazım ilaç dozu ona göre ayarlanıyor bnm her ay takibim yapılıyo her ay gebelikte hormon yükseldiği için her gitmemde ilaç dozu değişiyo takip ettir korkma