koomikbiranne0507 Kızlar benim sütüm geliyor. Bir süredir 37.haftamdayım 22.haftadan beri geliyor doğumdan sonra kesilmez değilmi herkes Doğum yaptıktan sonra sütün gelmesini beklemiş sAnırsam bir süre
Nergis34 koomikbiranne0507 bende 36 haftaligim benimde geliyo 24 haftalikken baslamisti gelmeye aşırı degil ama araada bakyrm beli oluyo geldiği çamaşırımda
Minik1anne koomikbiranne0507 göğsün ucunda kabukumsu bişey var o dökülünce süt geliyor normal biseymıs öyle iki damlayla bitmez canım sütümüz dert etme inşallah sagilmadigi sürece zaten damla damla gelip geri duruyor sakıncası yok diye biliyorum
M-Ali koomikbiranne0507 göğüs uçlarınızı sıkmayın bu süreçte gelebilir normal Doğumdan sonrada geliyor endişelenmeyin☺️
Rrraaaiiinnn koomikbiranne0507 merhaba ayni durum bendede soz konusu 28. Haftada gelmişti ilk şok oldum simdi 30. Haftadayim gece bi baktim akmis carsafa kiyafetime falan ilk gelen bu seffaf sut cok faydaliymis ama bosa gidiyor boyle :/
koomikbiranne0507 Nergis34 inşallah doğuruncada böyle gider yorumlara bakıyorum genelde belli bi süre sütün gelmesini beklemiş herkes Doğumdan sonra
Kuzeym Ilk gençliğimde.20 haftada akmaya başladı 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu ve cok sütüm.vardi normal yani korkmayın :)
Semisko Ben 35 e girdim daha hiç öyle süt gelmesi gibi bişey görmedim. Sadece ucunda nokta kadar sarı bi noktacık oluyor o kadar. Hani tırnağımla tutsam gelecek bişey.
koomikbiranne0507 Rrraaaiiinnn evet doktora sordum bende bu ilk gelen boşa gidiyor dedim gitmez o daha devamı gelir Bebeğe yeter o dedi
Rrraaaiiinnn koomikbiranne0507 nasipse yaron benimde kontrolum bende soracagim insan doktordan duymadan rajat edemiyor ins. Gelsin sorunsuz sekildede bebislere yarasın saglicakla büyüsünler:)
yigitmom_ koomikbiranne0507 19. Haftama girecem ve dun goguslerimden seffaf süt degil de sivi geldi ve bebek emzirir gibi gogsumu tuttugumda ise daha cok gelmeye başladı bu iyiye isaret mi ? Bundan sonra ki haftalarda sütüm gelir mi erken ama sezeryan olacak gibiyim ve gelmezse diye korkuyorum
koomikbiranne0507 yigitmom_ canım bu iyi bişey doktorum söyledi ne güzel sütün gelmiş dedi ve devam etti gelmeyede şimdi 37. Haftamdayım ama sıkmasan göğüslerinle oynamasan iyi çünkü erken doğumu tetikleyebiliyormuş