Canselgly Arkadaşlar merhaba 7 haftalık hamileyim fakat canım cok kola istiyor ve iciyorum ne yapmam gerek sizler içiyor musunuz ?😘
Minik1anne Canselgly aşırı içmediğin sürece sakıncası yok ha canım sıcak havada asitli şeyler istiyor diyorsan sade sodayı soğutup içine limon sıkıp yada başka meyveler aroma verebilirsin oda iyi gidiyor ki hamilelikte günde 2 şişe bile sakıncası yok vücuda mineral suyu faydaliymis
guler27smsk_ Canselgly valla ikinci gebeliğim asla vazgeçmedim koladan 😂 sürekli içiyorum bu gebeliğim de de kolaya as erdim resmen iç iç doymuyorum 😂
Etkinmhmt Ben içiyordum aşırı olmasa da doktorum vücuduna şeker yüklüyosun dedi ve bebek kilo almıyor sen alırsın dedi 29 haftaligim uzun zamandır duyduğumdan beri içmiyorum
Aguze Benim canım asitli içecek çektimi açıyorum bi maden suyu oh soğuk soğuk iyi geliyo valla kendimi hep boyle firenledim 😃
Girlorboy guler27smsk_ irade diye bir şey var kendini tutabilirsin o bebek senden besleniyor sorumlulukların var canım istiyor açıklama değil
Girlorboy guler27smsk_ her neyse o senin bebeğin ben uyarırım biter sen düşünmezsen bebeğini kim ne yapsın içim el vermedi de dayanamadım
guler27smsk_ Girlorboy iradesiz yada sorumsuz biri olsaydim iki çocuk üst üste istemezdi eşim buna emin ol çok güzel genç bi anneyim elhamdulillah rabbim herkese de nasip etsin insallah
CanNurdan Canselgly kolanın da içinde kafein var bir bardağı geçmemesi lazım ben araştırdım o da standart bardaklardan kola içtiğin gün kahve içmemen lazım canım o şartla içebilirsin