koomikbiranne0507 Malum kızlar sıcak havalar ve doğumada şurda 1-2haftam var neredeyse tam sıcakların çöktüğü zaman çanta hazırlarkende tartışmalar başladı ne yapacağımı bilmiyorum Yen'i doğan bebek bu havalarda üşürmü annemler bıraksam çocuğu sarıp sarmalıcaklar zaten hastahane çıkışları uzun kollu bide battaniyeye sarıcaklar bense kısa kollu zıbın üstüne incecik bi battaniye yeterli daha fazlası olmaz diyorum çıldırmak üzereyim daha doğurmadan herşeye karışmaya başladılar
Aysnrplt koomikbiranne0507 https://hizliresim.com/zGVJkD Canım böyle bişey görmüştüm bebeği çok sıcağa alıştırmak iyi değil soğuklarda napıcaz şimdiden böyle giydirirsek
Anacsevgidolumelek koomikbiranne0507 ahaha bizde de durum tam tersi benim.dogum temmuz sonu gibi hava haliyle sicak ama ben kaynanamla anneme bebegin iceride 37 derecede kaldigini 30 derece sicakligin bile ona soguk gelecegini anlatiyorum neyse ki insafliyim yarim.kollu ya da ince uzun kollu yeter diyorum 😁 annemlere kalsa atlet body yeter diyorlar 😁 ama isin dogrusu sen neyle rahat ediyosan cocuga bir tik fazlasini giydirmen yeterliymis. Yarim kolluyla geziyosan ona ince uzun kol yeter ustune muslin battaniye tamamdir
Eminer koomikbiranne0507 canm bn yeni dogum yaptim hastaneden cikarken bi takimi bide ince bi battaniye ile cikarttim evdede uzun kollu zıbın alt pijama ve corap giydiriyorum sarip sarmalamiyom uyurkende odanin isisina sicakligina gore ört uzerini evdede battaniyeyle faln duemuyoruz normal kiyafetiyle aliyorum zaten sicak isilik olur ve hergun banyo yaptiriyom
koomikbiranne0507 Oglusannesii konuştum sen ne giyiyorsan en fazla bi kat fazla olur dedi ama anlatamıyorum biz 2çocuk büyüttük onlar ne bilir biz sardık bişey olmadı demeye başlıyorlar
Oglusannesii koomikbiranne0507 ay büyükte konuşmak istemiyorum şimdi yani siz sarmışsınız sizinki geçmiş bitmiş sıra bende hadi 😂
Tugba12345 Ilk dogdgnda ince uzun kollu citcitli body giydreblrsn kisa kollu cittitli bodylrr ustne de müslin örtulerden ortersn usumez diye dusunuyorm
koomikbiranne0507 Aysnrplt evet canım bende anlatamadım bıraksam peluşa sarar bunlar valla çocuğuma üzüldüm şimdiden yavrum pişecek sıcakta bileydim kışın doğururdum 😂
koomikbiranne0507 Oglusannesii madem biliyorlar bu kadar doktor olsalarmış benimde diyecek çok şeyim var ama sabır diyorum artık 😂 Biri triko battaniye koy der bi diğeri pazen battaniye koydurur büyük ihtimal kavga edicem bu işin sonu o havalarda 30 derece üşürmüş
koomikbiranne0507 Anacsevgidolumelek ay canım gene insaflısın bizimkiler müslin battaniyeyi görünce bu olmaz diye Kenara fırlattılar zaten o kısa kollu zıbınların üstüne uzun kollu bişeyler daha koydular abarttılar iyice 😂
seyma281015 Geçenlerde ilk kez alışverişe çıktım bişeyler alayım dedim. Bunu giydirsem üşür mü, bununla terler mi diye düşünmekten hiçbirşey alamadım🙄😂 yaz bebeği zormuş valla. Kızım kış bebeğiydi sar sarmala düşüneceğin bişey Yok
koomikbiranne0507 seyma281015 evet kış bebeği zor derlerdi bide valla bi daha çocuğum olursa kışa denk getiririm
Anacsevgidolumelek koomikbiranne0507 yok yaa o kadar da degil ince bir takim bir muslin ya da penye ince battaniye yeter hiz yaniyoruz zaten