LeylaCan Tazeanne54 burda nub teorisi yapablsr var benim doktorum 12. haftada öyle tahmin etmişti ultrason fotosu varsa kızlara sor.:)
Tugba12345 Tazeanne54 cinsiyetten ziyade magnezyum kalsiyum eksikliği veya dengesizliginden oluyo canm
LeylaCan Tazeanne54 kesenin şekline bide bebeğin biyerine bakıyolar cıkıntı varsa erkek içine çökükse kız mı ne tam dikkat etmedim 😂😂
Tazeanne54 Yok bunu ben uydurdum sol yumurtalık sağ yumurtalık yorum yapılıyor ya. Belki sol bacağa kramp girmesine yorum yapılabilir diye düşündüm 😁🤣
Melek31 Tazeanne54 o söylediğin huzursuz bacak sendromu canım gebeliklerin %40 inda olabiliyormuş benimde 2 gün önce 1 hafta boyunca özellikle akşamdan başlayıp sabaha kadar süren üst sol baldirda sancı vardı sanki romatizma olanın diz ağrısı gibi biseydi şükür ki geçti
Melek31 Tazeanne54 ama diğer iki gebeligim de kızlarım da kasilmalarim olmuştu benim kramp şeklini alırdı çoğu zaman yatakta kitlenirdim ağlayarak kalkmaya çalışırdım senin bahsettiğin bu herhalde bende 30 lu haftalarda olmuştu
Meyra61 Hanımlar ben 17.ci haftam bitmek üzere sağ ve sol alt bacaklarıma kramp girmesi yaşıyorum genelde yatakta düz konumdayken; dönme anında bile aniden giriyor ne yapmalıyım magnezyum içeren yiyeceklerle beslenmeye özen gösteriyorum