Handeaslan39 Rumeysaasgin benım 16 haftada çıkmaya başladı 20 haftalıkken baya şişti canım herkesın farkli yanı 😊
aon9161 Rumeysaasgin benim 18den iyibaren çıkmaya başladı ama kimileri 15 ken bile bariz top gibi karnı oluyor iç karnın genişliği ile alakalı biseyler duymustum genis olanların daha geç beliriyormuş
GlahBilgiliPelit Rumeysaasgin ben zayıfım cnm bide iç karnım küçükmüş galiba 10+4 üm şuan yaklaşık 1 haftadır karnım büyüyor bildiğin hamile olduğum belli şuan 🙂🙂🙂🙂🙂
Haticeyildiz Benim erkenden cikti 14de belli oluyodu ama sadece ben farkediyodum 16dan sonra tamamen buyumeye ve disardan farkedilmeye basladi tabi bide kisiden kisiye farklilik gosterebilir bunye meselesi
cevriyetoy Bünyeden bunyeye değişir o canım kilo alımı gibi faktörler de etkili bunda ben suan 23+0 dayim benim anca belli oluyor mesela
Gulsum94 Benim 13+5 şimdiden çok belli biraz göbeğim vardı zaten gebelikten önce ama şimdi çok belirgin çok mu büyük olacak acaba göbeğim 🤰🏻
Damla________ Yapısal birşey tabiki mesela ben 43 le hamile kaldım 54um şimdi 5.ayda çıktı. 6 aylık 2 kişi gördüm geçen benden daha büyük duruyorlardı 😅
baharclk Benim 15. azcık göbeğim var ama sadece ben farkediyorm 😁 Morelim bozuluyodu demekki çıkması için erkenmiş herkes 16dan snra 20 falan yazmi
Selinsevener Valla benim 9. Hafta şimdiden karnım cok şiş bebek değil tabikide ama,inanılmaz bir şişlik var , beni gören gayet anlıyor hamile olduğumu 😩😩
Feyzaduz Selinsevener yaa bendede inanılmaz bir şişlik var bebek göbeği değil biliyorum kendi göbeğimde birazcık vardı sanırım artık içime çekemiyorum 🙇🏻♀️ 8haftalığım
Selinsevener Feyzaduz benim yok denecek kadar azdı göbeğim ama suan gayet göbekliyim 😖 bide bende tiroid var sanırım onunda etkisiyle erkenden şişmeye başladım yani ödem yapıyor vücudum