Anneolcam canım ne sanıyorsunuz Türkiye de farklı mı benim de ilk gebeliğim düşükle sonlandı. Kanama olmaya başlamıştım. 7 haftalık kese 5 haftada görümüyordu. Hiçbir ilaç veremiyor doktorlar. Ya sağlıksız bi şeyse vücudun onu kabul etmiyor işte. Bende acile gittim hatta kanamamdan sebep çok sancım vardı. Doktor hiç gelmedi bile yanıma. Düşürmemi bekliyordu haber veriyordu sadece asistan hemşireler doktora o kadar. Ben ağrıdan kıvranıyordum. Hiçbir şey yapamıyor doktorlar o durumda canım. Bu ya almanya ya da fransa ya da Türkiye farketmiyor kızlar. Doktorun izlediği yol normal yol yani size ilgisiz geliyor ama değil. Çünkü bunu herkes yaşaya biliyor. Bana doktorum o zaman demişti ki ya engelli bi bebek olacak belki vücudun buna izin vermiyor atıcak onu o yüzden orda tutunması için hiçbir ilaç veremem. Belki gelişmicek ve tutunması için ilaç versem bu sefer kendiliğinden düşük gelişmeyecek kürtaj olmak zorunda kalırsın diye konuştu benimle ve çok da mantıklı. Kanamaya gelirsek benim 2. Hamileliğimde de canım adet dönemimde kanamam oldu hamile değilimdir diye kayak bile yaptım. Sonra baktım kanamam koyuya döndü hemen gitti. Test yaptırdım hamileymişim ve doktorum bu sefer dış gebelik olabilir diye 2 günde bir kan testi yaptı. Çok şükür hiçbir problem çıkmadı. Diyorlar ya yerleşme kanaması diye bi şey öyle bi şeydi sanırsam bendekide. Ztn çok da sürmedi kanamam ama seninki çokmuş dediğine göre. Hakkında hayırlısı olsun canın stres etme. Olacaksa olacak düşecekse düşecek bu Allahın taktiri