TlinTrkerKurt 22haftalık hamileyim çamaşırsuyu. ile banyo tuvaleti yıkadım şimdi biraz nefes alırken sıkıntı yaşıyorum daralacak gibi oluyorum bi sıkıntı olmaz inş bebeğim iyimidir çok pişmanım ne olur hiç bişey olmasın ona 😔😔😔😔
Melegimveben TlinTrkerKurt bişey olmaz inşallah canım ama bundan sonra uzak dur benim ablam hamileyken çamaşır suyuyla bütün evi temizlemiş hatta düşmüş bile ama çocuk gayet sağlıklı doğdu ablamda hamile olduğu bilmiyormuştu ama sonradan çok dikkat etti allahın izni ile bişey olmaz 😘
Serpilmth TlinTrkerKurt olmaz inşallah merak etme açık havada nefes al biraz bir de yoğurt ye atsın zehri
Eddakuzey TlinTrkerKurt bşey olmaz sıkıntı etme canım, ama camaşır suyu gibi kokulara çok maruz kalmamaya çalış, aç camı biraz temiz hava çek içine
Esrelf TlinTrkerKurt temizlik yaparken kapıları kapatıp yapma sakın. Temiz bir odaya geç uzan dinlen. Pencereleri aç. Geçmezse hastaneye git. Ama sadece çamaşır suyundan birşey olmaz atlatırsın inş.
TlinTrkerKurt Göğüsümde nefes alırken hırlama var sanki süt içtim işe gidiyorum şimdi allahım sen yardım et bize 😔😔
Ipekyuksel TlinTrkerKurt bu gibi şeyleri soluma yoluyla aldığımızdan çok dikkat etmeliyiz hamilelik döneminde