Elifece 36+6 haftalık hamileyim kızlar , doktorum SeZeryan için ilk 3marta daha sonra 26 şubata tarih verdi yani tam 38+0ken alacak. Erken değil mi yaaa , zaten bebeğimin gelişimi 1 hafta geride🙁 sizlere hangi tarihi verdi doktorunuz ?
Yayla Canım. Perşembe günü gittim 36 haftalıktık. 5 marta gün verdi ben 2 mart olsun dedim yok dedi ne kadar içerde kalırsa bebek için iyi olur dedi. Sancım felan olmassa. 38+4 günlükken alacak spinal sezeryanla
Elifece Yayla sen neden 2 mart istiyorsun ki ? Aynen valla ben 1 gün bile olsa ileri aldırabilirsem aldıracağım . Normal Doğuma göre 2 hafta erken alacak , 2 hafta bebek gelişimi için büyük bir süreç
Yayla Elifece canım. 2 cumaya geliyordu çocuğun okulu var. O gün gitmez dedim cumartesi pazarta çıkarım hastaneden diye düşündüm. Doğumda kimse olmucak yanımda sadece arkadaşım olacak ailem uzakta. Yapacak bişey yok doktor öyle uygun gördü. 5 martta olacağız artık
Yayla MberraAglYac aynı gün doğum yapacağız. Rabbim kolaylık versin korkuyorum biraz. Ama geçer inşallah
Beyzaydn Yayla kendim normal doğum istiyorum doktorum o belli olmaz diyor çatı muayensi yapmadı, sezeryan doğum içinde konuşmadık 😐