SevgiKyc Merhaba arkadaşlar sizce göğüs pompası ihtiyac mıdır doğum öncesi alınmalı mıdır yoksa gerektiğinde mi alınmalı? Manuel mi elektirkli mi daha kullanışlıdır? Bilgisi olan ?
Gamzebysl SevgiKyc Bence alınmalı hemen hemen her anne göğüs tıkanıklığı yaşıyor sagmak gerekiyor mecburen manueller acitiyomus öyle duydum ben baby plusun ciftli elektronigini 200 e aldım %85 memnuniyet var. Daha kullanmak nasıp olmadı 10 hafta var doguma 🙄
Tugba12345 SevgiKyc bnce gerekli baya ne oluca belli olmaz bebegin gogus ucnu tutamayabilir veya gogus ucun ckmayabilir kurtarici bisey bnce teyzem manuel olanini kullandi ama o cok zahmetli elektrikli onerirm ben elektrkli alicam ama cift mi tek mi ona karar veremedm henuz
Yenianne92 SevgiKyc ben de almayi dusunuyorum mamajonun tekli ve elektrikli olanindan hemen hemen herkes dogumdan sonra skinti yasiyor sut skismasi oluyormus ve calisan anne olacagim icin mutlaka ihtiyacim olacaktir
Oflu61 Ben almadım belki hiç ihtiyacım olmayabilir boşa para vermek istemedim ihtiyaç halinde alırım diye düşündüm
Gis Tugba12345 medela marka elektrikli 650 tl almistim aynisi hediye geldi. Kutusunda duruyor. 400 e verebilirim. Arastirin gayet kaliteli hastane tipi.
Gamzebysl Kbrtrn E bebek internet sitesinde düşüyor ındirime doğumun yakın değilse düşmesini bekle istersen canım. Normal fiyatı nekadar bilmiyorum arada çok fark yoksa da alinabilir
Gis Kbrtrn medela marka elektrikli 650 tl almistim aynisi hediye geldi. Kutusunda duruyor. 400 e verebilirim. Arastirin gayet kaliteli hastane tipi.
Lilininannesi Ben de ihtiyaç duyarım diye düşünerek almıştım 5 gün önce doğum yaptım kullanmama hiç gerek kalmadı. Bence ihtiyaç duyarsanız alın
Gis Yenianne92 medela marka elektrikli 650 tl almistim aynisi hediye geldi. Kutusunda duruyor. 400 e verebilirim. Arastirin gayet kaliteli hastane tipi.
ekara SevgiKyc bazı yerler kiralama yapıyormuş diye duydum. Satın alma yerine 1 haftalık kiralayabilirsiniz daha iyi olur
melolevo Göğüs pompası işe yarıyor canım. Şöyle ki : bazen göğsünde sütten dolayı ağrı oluyor bebek emmezse sağıyorsun . Bir de mesela bir yere gideceksin 1 saat de olsa birini bıraktığında can simidi oluyor. Manueli asla tavsiye etmiyorum .
SevgiKyc Anladım hanımlar teşekkür ederim hepinize 🤗 sağlıcakla kavuşalım inşallah bebeklerimize süt sıkıntısı yaşamayalım inşallah 🥰🤗
Gis SevgiKyc medela marka elektrikli 650 tl almistim aynisi hediye geldi. Kutusunda duruyor. 400 e verebilirim. Arastirin gayet kaliteli hastane tipi.
hunilimom SevgiKyc normal doğum yaptım şuan bana lazım olmadı bence lazım olduğunda alınmalı diye düşünüyorum elektirikli daha kullanışlı diye duydum