Julej Nur9286 benim de ilk dozda öyleydi ikinci dozda bi gün sonra geçti. Hatta ilkinde on gün Ağrı çektim ebe biraz fazla olmuş buz mu koymadın dedi evet dedim normal yani hiç sıkıntı yapma
Dilekcelik Nur9286 sağlık ocağına bi git yada ebenle konuş normalde sadece ertesi günü ağrı yapıyor 2 gebeligimdede benim öyle oldu şahsen ilk gebelikte 2 doz 2. Gebelik tek doz oldum
Esrac Nur9286 bende 20.haftamdayim 2 gün önce oldum sonradan yavaş yavaş acısı çıktı hemşire çok ağrırsa günde bir parol icebilirsin dedi.ora şişti ateşlendide
Deryatopal1 Nur9286 bende yaptırdım ama benimki cok farklı sonuclar gösterdi aşı vurulduğum bölge mosmor 1 haftaya yakında aynı morlukla geziyorum 😞
Nur9286 Deryatopal1 neden oldu acaba mikrop mu kaptı hemen yarın bi aile hekimliğine git istersen canım 🥺
Nur9286 Aysevgi ya ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum kolum daha da şişmiş sabah uyandım daha kötü olmuş çevresi de morarmış biraz🥺🥺
Mlsgzll Nur9286 Benimde ilk günler birşey yoktu 3 gün sonra biri dövmüş gibi hiç bir iş yapamadım kolumla 🥺
Nur9286 Mlsgzll tetanoz çok zor sanırım dünkü önerilerin hepsini yaptım ama kar etmedi aksine sabah ağırıyla uyandım ve daha da şişmiş kolum şuan dokunamıyorum çok fena kütük gibi