Series26 Bsradker batıkent ümit hastanesi dr seda deniz ışıklar a gidiyorum çok çok memnunun canım ☺️ 31. Haftadayız şuan
Minnakmom Bsradker merhaba canım 9. Haftama giricem yunusemre devlet hastanesine gidiyorum Teoman Haluk minsin. Memnunum şimdilik ama Yunusemre de şuan doğumhane açık değil açılırsa orda yapmayı düşünüyorum açılmazsa son 3 aydan itibaren özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Shylkyc Bsradker Vişnelik Ümit hastanesi Mesut Taşkeli. 34+5 teyim çok memnunum.Anlayışlı, sakin, güleryüzlü ve işinde titiz bir doktor. Tavsiye ederim. Daha önce annemden beni ve kardeşimi doğurtmuş şimdi benim kızımı doğurtacak ☺
Bsradker Series26 bende orada bi doktpra gidiyorum gelisim geriliginden dolayı tıpa yönlendirdi tıpın cekilecek cilesi yok doktoruma tekrar gittim riskli hamileligin var orada devam et ben burda doğumunu yaparım dedi ama ben istemiyorum cunku haftada 2 kez hastane kontrolüm var nst şeklinde 5 saatten asagi tıptan çıkamıyorum
Series26 Bsradker ben nstlere bu hafta başlicam canım ama çok uzun sürmüyomuş tıp gerçekten çok yogun ama riskli durumlardada insan mecbur kalıyor tabi en teşekküllü hastane orası maalesef rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sevim26 Ben anadolu ya gidiyorum perihan sözer e çok iyi bir doktor daha 11 haftalığız şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı çok şükür
Bsradker Minnakmom bende bi gittim hic sevmedim orayı ya ters ters davrandi kadın doktordu ismini bile hatirlamiyorum hatirlamak bile istemiyorum
Minnakmom Bsradker Bsradker nigar hanım vardı ama gitti o. Evet sert bir kadındı ama Teoman bey iyi. Bakalım doğumhane açılmazsa ne yapcam bilmiyorum
Bsradker Se19 acıbadem maddi acıdan biraz sıkıntı olur ya orası için mutlaka bi özel sağlık sigortası şart
Bsradker Minnakmom benim 2 ay kaldığı icin riske giremedim yunus emre için hersey hazirmis aslinda ama hala neden acmiyolar anlamis degilim
Series26 busrakaan evet canım normal 3500 sezeryan 4000 dediler normalde epidural istersen 4500 oluyormuş fiyat bunlar tek gecelik fiyatlarmış ekstra kalman gerekirse gecesi 490 tl dediler ☺️ Sezeryanda genel epidural degişmiyor dedi fiyata paket içerikleride güzeldi doğumhanede fotograf falan varmış 6 poz Doğum sertifikası varmış ahşap demişti yanlış hatırlamıyosam hatıra olarak bebek bakım çantası oda süslemesi hepsi dahil demişti bana danışmadaki kız ☺️
Bsradker Series26 ama nedeen ben gecen aradım bi doktor önerdiler doktora gore fiyat degisiyo dedi 7500 gibi birsey soyledi 3500 uygun yani umitte anadolu da da ayni fiyatlar çünkü bi tanidikta 2 gece kalmis 9 bin tl gibi bi ucret ödemişler bi an şaşırdım