Yavrumbenim Kızlar iyi akşamlar 61 kilo ile 6. Haftada hamileliğini öğrenmiştim tam 3 aylık oldum halen 61 kiloyum hiç almıyorum sizce normal mi ?
Melleeeek Yavrumbenim ben ilk dört ayda kilo bile verdim canım . miden falan bulanıyorsa istifra ediyorsan çok normal. 5.aydan sonra başlarsın almaya bu sefer de durduramazsın kendini :)
Cansu_6167 Yavrumbenim ben 72 kilo da iki haftalık olduğumu öğrendim ilk üç ayda 67 kiloya düştüm kusmaktan,şuan 32+2 yım 81 kiloyum,3 aydan sonra kilo almaya başladım.
Yavrumbenim Melleeeek yok kuzu yaa çok şükürler olsun ki hiç bulantim olmadi sen nasıl hamilesin diyorlar bir kere istifra ettim ama alamıyorum işte boğazıma da düşkünüm 🙂
Melleeeek Yavrumbenim olsun merak etme canım almaman çok normal . Sonradan bi yemeye başlarsın alırsın . Bende bogazıma düşkünüm sanıyordum ama 5. Aydan sonra anladım ki değilmişim 😂😂
sahanem 5 aylik hamileyim ben 5 kilo aldim ilk zamanlar bende almiyordum son 1 ayda aldim 2 kilo birden doktora daha sormadim ama nirmal midir yasayan var mi noyle bir durum
Bereninannesiiii Bende 69 la hamile kaldım ve ilk 3 4 ay sürekli mide bulantım oldu yiyemedim yediğimide çıkardım 63 e düştüm şuanda 70 kilo anca varım onuda 6. Aydan sonra falan almaya başladım
Bereninannesiiii Bende 69 la hamile kaldım ve ilk 3 4 ay sürekli mide bulantım oldu yiyemedim yediğimide çıkardım 63 e düştüm şuanda 70 kilo anca varım onuda 6. Aydan sonra falan almaya başladım
Min_nak Hiç merak etme canım 5. Aydan sonra almaya başlıyorsun.. Ben 50 ile hamile kaldım 29+4 olduk 57 olmuşum.. Almamaya sevin bence.. Sadece bebeğin durumuna bak o kendi haftasına göre alıyorsa tamamdır